سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تصرف ۲۸۴ هکتار از اراضی ملی در استان فارس

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 18:19
شیراز _ رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: طی ۱۰ روز اول اردیبهشت ماه ۲۸۴ هکتار ار اراضی ملی رفع تصرف شد.
اراضي،اجراي،احكام،رفع،متولي،تصرف،زمين،استان،قانون،ملي،تصرفات

الاسلام کاظم موسوی از رفع تصرف ۲۸۴ هکتار از اراضی ملی از دست متصرفان در ده روز ابتدای اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: دادگستری استان فارس در سال جدید با اراده تر از قبل اجرای احکام قطعیت یافته دادگاه‌ها در راستای رفع تصرفات و همچنین اجرای مواد قانونی در راستای پیشگیری از تجری متصرفان را در دستور کار دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، حجتکاظم موسوی از رفع تصرف ۲۸۴ هکتار از اراضی ملی از دست متصرفان در ده روز ابتدای اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: دادگستری استان فارس در سال جدید با اراده تر از قبل اجرای احکام قطعیت یافته دادگاه‌ها در راستای رفع تصرفات و همچنین اجرای مواد قانونی در راستای پیشگیری ازمتصرفان را در دستور کار دارد.
وی با اشاره به اینکه این اقدام در چهار حوزه قضائی داراب، استهبان، خشت و فسا انجام گردید گفت: در جلسات شورای پیشگیری از تخریب و تصرف اراضی ملی در سال گذشته تصمیمات عاجلی در خصوص اجرای احکام قطعیت یافته رفع تصرف از اراضی ملی اتخاذ و به نهادهای متولی امر زمین در استان ابلاغ گردید که انتظار است این احکام توسط نهادهای متولی به صورت مستمر پیگیری و اجرا گردد.
وی گفت: حضور میدانی مدیران و مسئولان اجرایی متولی امر زمین می‌تواند باعث تسریع در اجرای احکام شود و این حرکت اثبات کننده عزم جدی و اراده همه مسئولین در جهت اجرای قانون و حفظ حقوق بیت المال است.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان همچنین از اقدامات گسترده دستگاه قضائی استان برای مبارزه قاطع با زمین خواری خبر داد و گفت: اختصاص شعب ویژه جهت تسریع در رسیدگی تخصصی، صدور دستورات قضائی به ضابطین دستگاه‌های متولی زمین برای رفع تصرفات و تأکید بر اجرای احکام صادره و قطعیت یافته از جمله تأکیدات در جلسات شورای پیشگیری از تخریب و تصرف اراضی در سال گذشته بوده است.
وی خاطر نشان کرد: ظرفیت‌های قانونی خوبی برای حفاظت و حراست از اراضی ملی از جمله ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی، قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها و آئین نامه‌های آن، قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی، تبصره ۴ قانون تعیین تکلیف اراضی اختلافی وجود دارد که روساء و دادستان‌های حوزه‌های قضائی و همچنین مسئولان دستگاه‌های متولی امر زمین با استفاده از این ظرفیت‌های موجود از وقوع تصرفات جدید جلوگیری بعمل آورند.