خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار مبتلایان به کرونا در آفریقا به ۳۵ هزار نفر نزدیک شد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 18:05
مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های آفریقا اعلام کرد: شمار مبتلایان به کرونا در آفریقا به ۳۴ هزار و ۹۱۵ نفر افزایش یافته است.
آفريقا،نفر،كرونا،مبتلايان،ويروس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های آفریقا اعلام کرد که شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا (کووید -۱۹) در این قاره به ۳۴ هزار و ۹۱۵ نفر افزایش یافته است.
براساس اعلام این مرکز٬ شمار قربانیان این بیماری نیز به ۱۵۲۱ نفر رسید.
مدیر مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌های آفریقا در این خصوص گفت: آمار مبتلایان در کشورهای آفریقای جنوبی، الجزایر، مصر و مراکش طی ماه گذشته ۴۰۰ درصد افزایش یافته است.
وی در ادامه افزود: ما در آفریقا باید برای بدترین وضعیت آماده شویم و معتقدم که در حال آماده شدن هستیم.
گفتنی است تاکنون ۴۳ کشور آفریقایی در چارچوب تدابیر بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا گذرگاه‌های مرزی خود را بسته‌اند و برخی کشورها نیز تمام پروازهای بین‌المللی خود را متوقف کرده‌اند.
لازم به ذکر است کووید -۱۹ برای نخستین بار در دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و طی مدت کوتاهی با شیوع در بیش ۲۰۰ کشور به یک بیماری «همه‌گیر جهانی» تبدیل شد.
این در حالی است که کووید ۱۹ در سراسر جهان، بیش از ۳ میلیون نفر را آلوده کرده است.