خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدامات پیشگیرانه جهت مقابله با کرونا در مهرستان ادامه داد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 17:34
مهرستان - فرماندار مهرستان گفت: اقدامات پیشگیرانه برای مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در این شهرستان همچنان ادامه دارد.
شهرستان،كرونا،اقدامات،فرماندار،ويروس،پيشگيري،سلامت،بيماري،جل ...

به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی مهرستان با موضوع پیشگیری جهت هماهنگی و اتخاذ تدابیر و اقدامات پیشگیرانه از ورود ویروس کرونا با حضور فرماندار و اعضای این کارگروه در محل سالن اجتماعات این شهرستان برگزار شد.
محمد رفیع دهواری فرماندار مهرستان در این جلسه اظهار داشت: خوشبختانه تاکنون هیچ مورد مثبتی از بیماری کرونا ویروس در شهر مهرستان مشاهده نشده است.
وی افزود: مهمترین راه پیشگیری شست و شوی مرتب و مکرر دست‌ها و رعایت بهداشت فردی است.
فرماندار مهرستان گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا در سطح کشور مردم و ساکنین این شهرستان باید با جدیت به موضوع نگاه و نسبت به دستورات و نکات بهداشتی حساسیت‌های لازم را داشته باشند و از ترددهای غیر ضروری همچنان پرهیز کنند زیرا امن ترین مکان در این شرایط خانه است.
رئیس مرکز بهداشت مهرستان هم در این جلسه گفت: با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی شهرستان جهت پیشگیری از بیماری کرونا ویروس تاکنون اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
کاظم آریان بیان داشت: گندزدایی و ضدعفونی معابرو اماکن عمومی سطح شهر، برپایی ایستگاه‌های پایش سلامت شهروندان در مبادی ورودی و خروجی شهرستان، پلمپ قلیان سراها، تعطیلی صنوف و کنترل بازار، راه اندازی پویش «در خانه بمانیم» با همکاری خبرگزاری مهر، اجرای فاصله گذاری اجتماعی، غربالگری شهروندان از طریق سامانه ۴۰۳۰، تجهیز نقاهتگاه‌ها در سه نقطه از شهرستان دو بازگشت حدود ۲ هزار خودروی از ایستگاه‌های پایش سلامت از جمله اقدامات انجام شده است.
وی تصریح کرد: راه اندازی کارگاه تولیدی ماسک توسط ناحیه مقاومت بسیج سپاه، توزیع ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده، ایجاد گشت مشترک و نصب بنرهای تبلیغاتی از دیگر اقدامات انجام شده است.