خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدامات نمایندگان باید برای مردم شفاف باشد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1399 - 09:06
منتخب مردم ابهر گفت: نماینده مجلس، وکیل مردم است و وکیل باید همه اقداماتی که انجام می‌دهد را برای مردم شفاف کند.
مجلس،شفافيت،نماينده،نمايندگان،زندگي،ابهر،سلطانيه

شجاعی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
حجت الاسلام حسن شجاعی منتخب مردم ابهر، خرم دره، سلطانیه در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اثرات مثبت طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس گفت: نمایندگان به تنهایی موضوعیت ندارند و باید برای مردم خدمت کنند، در نتیجه هنگامی که مشکلات و نهی امنیتی در کار وجود نداشته باشد، پنهان کاری معنی نمی‌دهد.
او ادامه داد: نماینده مجلس وکیل مردم است و وکیل باید همه اقداماتی که در راستای وکالت انجام می‌دهد را برای مردم شفاف کند.
منتخب مردم ابهر، خرم دره، سلطانیه در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به صحبت‌های رهبر انقلاب درباره نمایندگان مجلس گفت: اگر کسی در مجلس به سِمَتی دست پیدا می‌کند باید تمام زندگی خود را وقف نظام و مردم کند، بنابراین اصل شفافیت بسیار ضروری است و طبیعتا اگر یک مسئول زندگی خود را وقف نظام و مردم نکرده باشد، احتمالا در زندگی درگیر حواشی می‌شود و آن درگیری با حواشی در رای او در مجلس تاثیر می‌گذارد که باعث می‌شود آن نماینده خواهان این باشد که کسی از تصمیمات او با خبر نشود؛ بنابراین چنین اتفاقاتی که رخ می‌دهد باعث می‌شود که منِ نماینده دیگر تمایلی به شفافیت نداشته باشم، ولی آن را برای دیگران بپسندم و اینکه ما شفافیت را برای خودمان نخواهیم و برای دیگران بخواهیم چندان مطلوب نیست.
انتهای پیام/