دستبند پلیس بوئینزهرا بر دستان شایعهساز فضای مجازی
فردی که در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» اقدام به بارگذاری اخبار کذب و دروغ در خصوص ویروس کرونا و توهین به مقدسات، کرده بود توسط پلیس فتای بوئینزهرا دستگیر شد.

ایسنا/قزوین فردی که در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» اقدام به بارگذاری اخبار کذب و دروغ در خصوص ویروس کرونا و توهین به مقدسات، کرده بود توسط پلیس فتای بوئینزهرا دستگیر شد.
سرهنگ حسین رشیدتبار، فرمانده انتظامی شهرستان بوئینزهرا اظهار کرد: فردی در شبکه اجتماعی «اینستاگرام» اقدام به بارگذاری اخبار کذب و دروغ در خصوص ویروس کرونا و توهین به مقدسات کرده و موجب تشویش اذهان عمومی شده بود که با رصد فضای مجازی پلیس فتای شهرستان، شناسایی شد.
وی با بیان اینکه با تلاش مستمر مأموران انتظامی این فرماندهی در نهایت محل اختفای متهم شناسایی و با هماهنگی قضایی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد، تصریح کرد: این فرد بعد از تشکیل پرونده و اعتراف به جرمش برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
بنا بر اعلام مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان قزوین، رشیدتبار با تأکید بر اینکه پیگیریهای پلیس جهت شناسایی و برخورد با شایعهسازان فضای مجازی همچنان ادامه دارد، یادآور شد: کاربران فضای مجازی به شایعات و دروغپردازیهای برخی افراد در شبکههای مجازی توجه نکرده و به آن دامن نزنند و اخبار موثق را تنها از طریق رسانه ملی و خبرگزاریهای معتبر دنبال کنند.
انتهای پیام