خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عربستان بزرگترین کمپانی سرگرمی زنده را خرید

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1399 - 15:33
صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان سعودی سهام کمپانی «Live Nation» را به مبلغ 500 میلیون دلار خریداری کرد.
شركت،عربستان،سرمايه،صندوق،سرگرمي

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم به نقل از ورایتی، صندوق سرمایه گذاری عمومی، صندوق سرمایه ملی عربستان سعودی، اخیراً بخشی از سهام شرکت «Live Nation Entertainment»، بزرگترین شرکت سرگرمی زنده جهان را خریداری کرد.
صندوق سرمایه گذاری عمومی عربستان اعلام کرد که 5.7 درصد ازسهام این شرکت را که شامل 12 میلیون و 300 هزار سهم می شود را به ارزش تقریبی 500 میلیوندلار خریداری کرده است.
سهام این صندوق از 16 آوریل به میزان 5 درصد افزایش یافته است.
عربستان حالا سومین سهام دار بزرگترین شرکت سرگرمی زنده دنیاست.
شرکت «Liberty Media» با 33 درصد بزرگترین سهامدار این شرکت محسوب می شود.
پس از قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار در اکتبر سال 2018 در سفارت عربستان در استانبول ترکیه، که منتقد پادشاهی عربستان سعودی بود، سرمایه گذاری شرکت های مرتبط با سرمایه گذاران سعودی به موضوعی جنجالی برای رسانه ها و شرکت های سرگرمی تبدیل شده است.
انتهای پیام/