خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر در ظرفیت شرکتهای دانش بنیان با بحران کرونا

مهر | دانش و فناوری | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1399 - 14:43
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: بحران کرونا باعث شد که شرکتهای دانش بنیان تغییری در ظرفیت های خود ایجاد کنند.
فناوري،علم،پارك،كرونا،دانشگاه،تهران،بحران،شركت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر عباس زارعی هنزکی در ویدئو کنفرانس با رئیس جمهور با تاکید بر نقش اکوسیستم علم و فناوری بر توسعه همه جانبه کشور گفت: بحران کرونا، فرصتی ایجاد کرد تا شرکت های دانش محور و فناور براساس چابکی و انعطاف بتوانند در ظرفیت های خود تغییر ایجاد کنند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به معرفی اجمالی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و شکل گیری شبکه فناوری در سال ۹۷ اشاره کرد و گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در سال ۹۹ مباحث چابک سازی، تولید ناب و جهش تولید را مد نظر قرار داده است.
وی به بیان زنجیره بحران کرونا نیز پرداخت و گفت: در این زنجیره سه مرحله قبل، حین و بعد بحران کرونا مورد توجه است؛ با توجه به حمایت هایی که توسط پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از شرکت های فناور محور انجام گرفته، آن ها این توانایی را خواهند داشت تا پاسخگوی بهتری برای نیاز جامعه باشند.
وی ادامه داد: در ارتباط با «حین بحران کرونا» و کندسازی روند اپیدمی مباحث تشخیص و درمان محورهای اصلی مورد نظر ما در پارک علم و فناوری بود که در این زمینه ۱۰ شرکت وارد عرصه عمل شدند.
همچنین بعد از بحران کرونا نیز بحث جبران تبعات اجتماعی و حمایت های اقتصادی و توانمند سازی شرکت ها مورد توجه است که محصولاتی در این زمینه به تولید می رسند.
به گزارش مهر، در این نشست ۴ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران که در بحث مبارزه با کرونا فعال هستند، حضور داشتند.