خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هنر؛ یکی از ابزار تربیت دینی برای کودکان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1399 - 14:21
مدیرمؤسسه نهج‌البلاغه خراسان شمالی گفت: برای تربیت دینی کودکان باید ساختار با دین شروع شود و پس از آن هدایت‌گری انجام شود که یکی از ابزار مهم در این راه هنر است و باید الفبای دین را از این طریق به کودکان آموخت.
كودكان،ديني،حيدرپور،ذهن،شمالي،هنر،خراسان

ایسنا/خراسان شمالی مدیرمؤسسه نهج‌البلاغه خراسان شمالی گفت: برای تربیت دینی کودکان باید ساختار با دین شروع شود و پس از آن هدایت‌گری انجام شود که یکی از ابزار مهم در این راه هنر است و باید الفبای دین را از این طریق به کودکان آموخت.
حسین حیدرپور، در گفت‌وگو با ایسنا، اضافه کرد: اگر داستان‌ها، نمایش‌نامه‌ها، بازی‌ها و...
در مسیر معرفی ساختار دینی قرار داشته باشد به خوبی می‌توان کودکان را از ابتدا در مسیر درستی قرار داد.
وی با بیان اینکه داده‌های ابتدایی باید کوتاه و جذاب باشند، اظهار کرد: برخی از کلمات قرآنی و دینی در ظاهر کوتاه هستند اما معانی پرباری دارند و برای پر کردن ذهن کودکان از این داده‌ها در ابتدا باید آن اطلاعات به خوبی شناسایی شود و سپس در اختیار کودکان قرار گیرد.
حیدرپور تاکید کرد: اگر می‌خواهیم کودکان ما به آموزه‌های قرآنی و دینی علاقه‌مند شوند، بهترین راه برای جذب آنان استفاده از ابزار مهم و تاثیرگذار هنر است.
وی ادامه داد: هنر ماندگاری ایجاد می‌کند و اگر آموزه‌های دینی به وسیله هنر معرفی شود به طور قطع در ذهن کودکان ماندگار خواهد بود و در سنین بالاتر نیز از آن به خوبی استفاده می‌کنند.
حیدرپور افزود: پس از پر کردن ذهن کودکان با داده‌های متنوع دینی، باید آنان را تشویق به نوشتن کنیم و دلیل این موضوع نیز این است که هرچقدر ذهن با کلمات زیبا پر شده باشد، نوشته‌های زیبایی نیز به دست خواهد آمد و همین مسئله موجب ماندگاری آموزه‌ها می‌شود.
وی اظهار کرد: هرچقدر برای تربیت دینی کودکان در سن‌های پایین سرمایه‌گذاری کنیم، سودی که در آینده به دست می‌آید بیشتر خواهد بود و انسان‌های ثروت‌مندی خواهیم بود.
حیدرپور تصریح کرد: در استان ما کمتر به ایجاد هنرهای ماندگار دینی پرداخته شده است و باید این حلقه مفقوده به درستی ایجاد شود.
مدیرمؤسسه نهج‌البلاغه خراسان شمالی تصریح کرد: در این زمینه در خراسان شمالی نویسنده، بازیگر، نقاش توانمند و...
وجود دارد اما باید از آنان حمایت شود تا این اجزا را به یکدیگر متصل کنند.
انتهایپیام