استان مرکزی جزو پنج استان پردرآمد کشور است
معاون عمرانی استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی جزو پنج استان پردرآمد برای کشور از نظر ارزش افزوده و تولید ناخالص و صادرات غیرنفتی است.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیهوکیلی شامگاه سهشنبه در نشست بانوان دهیار استان مرکزی با اشاره به ظرفیتهای استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی علیرغم توانمندیهایی موجود و صنعتی بودن، در حوزههای دیگر هم موفق و سرآمد بوده و تولیدات و امکانات استان بیشتر از نیاز آن است، استان تولیدات مازاد در زمینه تولیدات کشاورزی، دامی، گوشت سفید و سایر موارد دارد، برهمین اساس یک استان مولد است.
وی افزود: در بیشتر تولیدات روستا مرکز تولیدات هستند، استان مرکزی جزو پنج استان پردرآمد برای کشور از نظر ارزش افزوده و تولید ناخالص و صادرات غیرنفتی است.
معاون عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی در زمینه حمل و نقل هم به سبب قرار داشتن در شاهراه شمال به جنوب و شرق به غرب، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
زندیهوکیلی بیان کرد: روستاها نقش اساسی در جامعه دارند، هم اکنون 133 دهیار زن در استان مرکزی فعالیت میکنند، بخش عمدهای از اقدامات استان در روستاها شکل میگیرد که این مهم توسط دهیاران انجام میشود.
وی عنوان کرد: در مقایسه با گذشته میتوان گفت روند انتخاب دهیاران خانم سیر صعودی داشته که نشان میدهد مدیریت روستایی این توانمندی را در بانوان دیده و توانمندی بانوان سبب شده مدیریت روستا بیشتر به بانوان محول شود.
معاون عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: در عرصههای مختلف اجتماعی شاهد درخشش بانوان و زنان هستیم که خود نشان دهنده مشارکت اجتماعی بالای بانوان در عرصههای اجتماعی است.
وجود 820 روستای دارای شورا در استان مرکزی
مدیرکل دفترامور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی هم در این جلسه با اشاره به این که در استان مرکزی استان 12 شهرستان وجود دارد گفت: در استان مرکزی 23 بخش با جمعیت یک میلیون و 29 هزار و 475 نفر وجود دارد، 329 هزار و 690 نفر، معادل 23 درصد از جمعیت استان روستایی است.
حجتالله کاظمی افزود: در استان مرکزی 820 روستای دارای شورا و 799 روستای دارای دهیاری وجود دارد.
انتهای پیام/ش