خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح نظارت بر اقلام پرمصرف رمضان در گیلان/ تشکیل ۳۸ پرونده

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1399 - 08:18
مدیرکل تعزیرات گیلان، با بیان اینکه همه ساله گشت های تعزیرات در ایام ماه مبارک رمضان در قالب طرح «ضیافت» اجرا می شود، گفت: از هفته گذشته تاکنون ۱۵۶ مورد گشت بازرسی مشترک انجام شده است.
گشت،تعزيرات،مشترك،بهداشتي،اكيپ،انصاري،گيلان،رمضان،ايام،صنفي

ایسنا/گیلان مدیرکل تعزیرات گیلان، با بیان اینکه همه ساله گشت های تعزیرات در ایام ماه مبارک رمضان در قالب طرح «ضیافت» اجرا می شود، گفت: از هفته گذشته تاکنون ۱۵۶ مورد گشت بازرسی مشترک انجام شده است.
منصور انصاری در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه همه ساله گشت های تعزیرات در ایام ماه مبارک رمضان در قالب طرح «ضیافت» اجرا می شود، اظهار کرد: اکیپ های گشت سیار را با هماهنگی سازمان صنعت، معدن و تجارت و مرکز بهداشت و دامپزشکی یک هفته قبل از ماه رمضان تشکیل دادیم.
وی از نظارت بر اقلام پرمصرف این ایام از جمله حبوبات، گوشت، تخم مرغ، میوه، زولبیا و بامیه و...
توسط اکیپ های گشت سیار در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا طی امسال، گشت های مشترک با دقت بیشتری در حوزه بهداشت به ویژه عرضه مواد غذایی و مایحاج روزانه مردم عمل می کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان، با اشاره به برخورد قاطع با واحدهای صنفی متخلف از حیث عدم رعایت موازین بهداشتی، گفت: دست فروشانی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند نیز جمع آوری خواهند شد.
همچنین واحدهای صنفی نباید اقدام به توزیع اقلامی کنند که در حیطه شرح وظایفشان نیست.
انصاری، از انجام ۱۵۶ مورد گشت بازرسی مشترک از هفته گذشته تاکنون خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر ۳۸ مورد تشکیل پرونده تخلف و دو مورد پلمب واحد عرضه کننده مواد غذایی داشتیم.
وی گشت های مشترک تعزیرات را جدا از گشت های صمت و اتاق اصناف دانست و یادآور شد: وظیفه ذاتی مرکز بهداشت و دامپزشکی نظارت بهداشتی بر واحدهای صنفی است، اما روزانه ۱۵ اکیپ گشت تعزیرات در سطح استان اعزام می کنیم.
مدیرکل تعزیرات گیلان، با بیان اینکه در گشت های مشترک اقدام به تشکیل پرونده و رسیدگی و پلمب در محل می کنیم، ادامه داد: تعزیرات آمادگی دارد با همه دستگاه ها گشت مشترک داشته باشد.
انصاری از مردم خواست با توجه به شیوع بیماری کرونا از مراکز معتبر خرید کنند و گفت: مردم در صورت مشاهده تخلف بهداشتی یا گران فروشی به ویژه در اقلام پرمصرف با شماره ۱۲۴ صمت یا ۱۳۵ تعزیرات تماس بگیرند.
انتهای پیام