خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت غیر نظامیان سوری در حمله هوایی رژیم صهیونیستی/ رهگیری موفق دو موشک اسراییلی توسط پدافند هوایی سوریه +فیلم

مشرق | بین‌الملل، بین‌الملل | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 19:14
با توجه به مدل پروازی موشک‌ها به نظر میرسد سامانه پدافندی Buk_M۲ ارتش سوریه مسئول رهگیری و انهدام پرتابه‌های مهاجم بوده است.
دمشق،سوريه،ارتش،منطقه،اعلام،رهگيري،اسراييلي،پروازي

سرویس جهان مشرق _ بامداد امروز جنگنده‌های نیروی هوایی رژیم صهیونیستی یکبار دیگر با استفاده از حریم هوایی لبنان و بدون ورود به آسمان سوریه، اقدام به شلیک چندین موشک به مناطقی در استان ریف دمشق کردند.
به گفته منابع محلی این حملات به چند منطقه مشخص مانند الکسوه، فرودگاه المزه و منطقه جبل قاسیون در جنوب و غرب دمشق صورت گرفته است که در گذشته نیز بارها توسط جنگنده‌های متجاوز اسراییلی هدف قرار گرفته بودند.
نکته جالب اینجاست که حدود ۱ ساعت پیش از شروع حملات، ارتش این رژیم با اعلام وضعیت NOTAM یا ممنوعیت کامل پروازی بر فراز منطقه جولان اشغالی و هشدار به ساکنین این منطقه برای انجام حملات آماده شده است.
اعلام وضعیت ممنوعیت پروازی بر فراز جولان اشغالی
طبق اعلام منابع وابسته به ارتش سوریه، پدافند این کشور موفق به مقابله و رهگیری پرتابه‌های مهاجم شده و حداقل ۱ فیلم از رهگیری موفق ۲ موشک شلیک شده جنگنده‌های اسراییلی توسط پدافند مستقر در فرودگاه المزه در جنوب غرب دمشق منتشر شده است.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4
با توجه به مدل پروازی موشک‌ها به نظر میرسد سامانه پدافندی Buk_M۲ ارتش سوریه مسئول رهگیری و انهدام پرتابه‌های مهاجم بوده است.
سامانه پدافندی Buk_M2 ارتش سوریه
اما متاسفانه بر طبق اعلام منابع سوری اصابت بقایای موشک‌های منهدم شده اسراییلی به مناطق مسکونی در شهرک‌های عادلیه و حجیره در ریف دمشق منجر به شهادت ۳ غیرنظامی از جمله ۱ کودک و زخمی شدن ۷ نفر شده است.