خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 محور ترانزیتی مازندران مسدود شد؛ تخریب سیلاب به مناطق روستایی محور هراز

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 16:56
به دنبال وقوع سیلاب شدید بیست و چهار ساعت گذشته در استان، دو محور ترانزیتی کندوان و آزاد راه تهران - شمال مسدود شده است.
بلده،محور،راهداري،مازندران،بردگي،سيل،جاده،شهرستان،واحد،استان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بارش باران همراه با سیلاب از دیشب در نقاط مختلفی از استان آغاز شده است و طبیعت بهاری روزهای دومین ماه بهار را زمستانی کند.
بارش باران که همچنان در اکثر نقاط استان ادامه دارد، سبب رانش زمین و سیل بردگی در برخی نقاط ارتفاعات در مازندران نظیر بلده در محور هراز شده است.
به دنبال باراش باران و سیلاب محورهای کرج - چالوس و آزاد راه تهران - شمال نیز ساعتی پیش مسدود شده است.
فرمانده پلیس راه مازندران با تایید این خبر از انسداد محور کرج - چالوس محدوده هزار چم در استان مازندران به دلیل ریزش کوه و جاری شدن سیل خبر داد.
سرهنگ پاسدار علیرضا قدمی افزود: محور چالوس و آزادراه تهران - شمال نیز در پی انسداد کرج-چالوس در هزار چم تا اطلاع بعدی مسدود هستند.
علی اصغر احمدی، مدیرکل مدیریت بحران مازندران با اشاره به بارندگی‌های یکشنبه شب در استان، گفت: این حادثه منجر بروز خسارت‌های جزئی در برخی مناطق از جمله کلاردشت شده است و در این شهرستان و در منطقه رودبارک برای مدیریت سیلاب مجبور شدیم چند دهنه پل موقت را برای آزادسازی مسیر رودخانه تخریب کنیم.
وی افزود: بارندگی سبب آبگرفتگی در برخیروستاهای بلده شد و 100 متر از جاده بلده نیز دچار رانش و آسیب شد که راهداری اقدام به ایجاد راه موقت کرده است.
تاکنون آسیب به سه واحد مسکونی در بخش بلده و یک واحد در قلعه پشتکوه ساری گزارش شده که این مسئله در حال بررسی است.
تاکنون آسیب به سه واحد مسکونی در بخش بلده و یک واحد در قلعه پشتکوه ساری گزارش شده که این مسئله در حال بررسی است.
سیل بردگی محور فرعی بلده به هراز
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران نیز از سیل بردگی محور فرعی سه راهی بلده به هراز منطقه رزن از توابع شهرستان نور خبر داد.
حسن جهانیان گفت: اینسیل بردگی بامدادروز هشتم اردیبهشت در منطقه رخ دادکه حدود 150 متر از جسم راه این محور کاملادچار سیل بردگی گردیده است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر با تلاش همکاران سخت کوش راهداری شهرستان نور جاده جایگزین به طور موقت احداث و تردد در محور مذکور با رعایت احتیاط جریان دارد.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران گفت: بخش بَلَده شهرستان نور دارای 45 روستا بوده که از طریق سه جاده به شهرهای شمالی و تهران دسترسی دارد.
انتهای پیام/681/ ع