خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

330 هزار تن گندم خرید تضمینی شد

تسنیم | اقتصادی | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 16:51
شرکت بازرگانی دولتی ایران از خرید تضمینی 330 هزار تن گندم و 56 هزار تن دانه‌ی روغنی کلزا تا هشتم اردیبهشت‌ماه در کشور خبر داد.
تن،خريد،استان،كشور

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید محمد تقی طباطبایی مدیر روابط‌عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: خرید تضمینی گندم و کلزا که از نیمه‌ی فروردین در کشور آغاز شده در حال حاضر در 12 استان ادامه دارد و پیشتاز خرید در کشور بر اساس سال‌های گذشته، استان خوزستان با 212 هزار تن است.
طباطبایی افزود: استان بوشهر با 59 هزار تن و کرمان با 23 هزار تن در رده‌های بعدی هستند و در استان کرمان 164 تن گندم دوروم که مصارف صنایع است خریده شده است.
وی همچنین از خرید دانه‌ی روغنی در کشور نیز گزارش داد و افزود: تاکنون 56 هزار تن کلزا در کشور خریده شده است.
طباطبایی گفت: استان خوزستان در خرید کلزا نیز با خرید 37 هزار تن پیشتاز است و 13 هزار تن از این کالا نیز در ایلام خریده شده است.
انتهای پیام/