سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرزی: عملیات نیروهای خارجی‌ علیه مردم افغانستان متوقف شود

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 16:51
رئیس جمهور سابق افغانستان با ابراز نگرانی از تشدید خشونت‌ها از نیروهای خارجی خواست تا عملیات علیه مردم افغانستان را متوقف کنند.
افغانستان،گزارش،زخمي،كشته،نيروهاي،غيرنظاميان،تلفات

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، حامد کرزی رئیس جمهور سابق افغانستان در واکنش به گزارش تازه دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) درباره تلفات غیرنظامیان افغان در 3 ماه نخست سال 2020 میلادی اظهارداشت که از تشدید خشونت‌ها باوجود پیشرفت در روند صلح و امضای توافقنامه قطر عمیقاً نگران است.
وی با اشاره به گزارش یوناما مبنی بر کشته شدن 533 غیرنظامی افغان و زخمی شدن 760 تن دیگر در 3 ماه نخست سال جاری میلادی گفت که این غیرنظامیان بر اثر بمباران هوایی و عملیات زمینی طرف‌های درگیر افغانستان کشته و زخمی شدند.
به گزارش «اسپوتنیک»، کرزی از نیروهای آمریکایی و ناتو خواست تا عملیات علیه «مردم افغانستان» را فوراً متوقف کنند.
رئیس جمهور سابق افغانستان از طرف‌های درگیر جنگ در این کشور نیز درخواست کرد تا از «برادرکشی» دست بردارند و تلاش‌های خود را برای پایان جنگ و تامین صلح و امنیت پایدار در افغانستان تسریع کنند.
براساس گزارش یوناما نیروهای مخالف دولت مسئول 55 درصد از تلفات (282 کشته و 428 زخمی) هستند و نیروهای حامی دولت نیز مسئول 32 درصد از تلفات (198 کشته و 214 زخمی) می‌باشند.
طالبان اما با رد این گزارش مدعی شد که یوناما «باز هم تلاش کرده تا بر جنایات روزانه نیروهای آمریکایی و افغان در برابر غیرنظامیان سرپوش گذاشته شود».
انتهای پیام/.