خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۳.۵ میلیاردریال داروی غیر مجاز در همدان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 15:26
همدان - کشف ۳.۵ میلیارد ریال داروی غیرمجاز در همدان، کشف ۵ فقره سرقت سیم برق در رزن، کشف ۵ فقره سرقت سیم برق در رزن و کشف ۷۰ رأس دام قاچاق در کبودرآهنگ عناوین اخبار انتظامی همدان است.
شهرستان،كشف،سرقت،برق،انتظامي،سرهنگ،فقره،سيم،دستگيري،قاچاق،رز ...

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار بخشعلی کامرانی صالح گفت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه افرادی با دپو مقادیری قابل توجه دارو در یک انبار کالا در شهر همدان قصد توزیع و فروش این داروها را دارند موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات و حصول اطمینان از موضوع با هماهنگی قضائی در بازرسی از محل ۲۶ قلم دارو به تعداد ۳۸۷ هزار و ۴۰۲ عدد انواع قرص و کپسول قاچاق که همگی فاقد مجوزهای قانونی بودند کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان همدان تصریح کرد: ارزش ریالی داروهای کشف شده توسط کارشناسان مربوطه ۳ میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.
سردار کامرانی صالح با اشاره به دستگیری ۲ فرد متخلف در این رابطه خاطر نشان کرد: داروهای کشف شده تحویل سازمان غذا و دارو شد و متهمان با تشکیل پرونده روانه دادسرا شدند.
کشف ۵ فقره سرقت سیم برق در رزن
فرمانده انتظامی شهرستان رزن از دستگیری یک سارق سیم برق و کشف ۵ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ علی زنگنه گفت: در پی وقوع سرقت سیم برق در شهرستان رزن، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس آگاهی شهرستان رزن با انجام اقدامات اطلاعاتی و استفاده از شگردهای خاص پلیسی، یک سارق سیم برق را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کردند و تلاش برای دستگیری همدستان متهم ادامه دارد.
سرهنگ زنگنه ادامه داد: متهم در بازجویی‌های فنی، به ۵ فقره سرقت سیم و تجهیزات برق اعتراف کرد و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
کشف ۷۰ رأس دام قاچاق در کبودرآهنگ
فرمانده انتظامی شهرستان کبودرآهنگ از کشف ۷۰ رأس گوسفند قاچاق و فاقد مجوز در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ مجید گلی گفت: مأموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان کبودرآهنگ حین کنترل خودروهای عبوری در محور گل تپه - کبودرآهنگ به یک دستگاه کامیون که از استان‌های غربی به سمت مرکز کشور در حال حرکت بود، مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از این کامیون ۷۰ رأس گوسفند قاچاق و فاقد مجوز کشف و یک متهم در این خصوص با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ گلی با اشاره به اینکه برابر نظر کارشناسان ارزش احشام مکشوفه، ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برآورد شده از شهروندان خواست هر گونه اخبار در خصوص تردد احشام غیر مجاز را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.
دستگیری سارق و کشف اموال مسروقه در بهار
فرمانده انتظامی شهرستان بهار، از دستگیری یک سارق و کشف ۵ فقره سرقت کابل برق و باطری دکل‌های مخابراتی طی ۲۴ ساعت گذشته در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ بزرگعلی نوری اظهار داشت: در پی تشدید اقدامات پیشگیرانه، اجرایی کردن راهکارهای قرارگاه مبارزه با سرقت و همچنین کنترل مجرمان و گشت زنی هدفمند پلیس شهرستان بهار، یک متهم دستگیر شد.
وی افزود: فرد دستگیر شده پس از انتقال به مقر انتظامی در تحقیقات فنی، به ۵ فقره سرقت کابل برق و باطری دکل‌های مخابراتی اعتراف و با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.