خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقه تلفنی و اینترنتی شبکه 5 رمضانی شد/ آغاز بازی با "اسم و فامیل"

تسنیم | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 12:32
فصل جدید مسابقه "برخط شو" در ایام‌ ماه مبارک رمضان هر شب ساعت 30 دقیقه بامداد روی آنتن شبکه 5 می‌رود.
مسابقه،شب،شو،سؤالات،برندگان،جذاب

به گزارش خبرگزاری تسنیم، این مسابقه جذاب و پر هیجان کاری از گروه تهران و شهروندی شبکه 5 است که سید ایمان موسوی اجرای مسابقه را بر عهده دارد.
مسابقه جذاب زنده "بر خط شو" هر شب میزبان 2 شرکت‌کننده به‌صورت تلفنی و بی‌شمار شرکت‌کننده‌ای که در منازل خود و از طریق اپلیکیشن می‌توانند در مسابقه شرکت کنند، در این مسابقه محدودیت سنی برای شرکت‌کنندگان وجود ندارد.
در شروع این مسابقه، بازی اسم و فامیل مطرح می‌شود و بینندگان در صورتی که در زمان یک دقیقه بتوانند از این مرحله موفق عبور کنند، می‌توانند در ادامه به سؤالات اپلیکیشنی پاسخ بدهند و برنده احتمالی آن شب شوند.
محور سؤالات این مسابقه اطلاعات عمومی، تهرانگردی و ایرانشناسی و ...
است.
تفاوت فصل جدید مسابقه "برخط شو" افزایش جوایز این مسابقه برای برندگان است که هر شب در مجموع مبلغ 50 میلیون ریال به برندگان خود جایزه می‌دهد.
مخاطبان برای شرکت در این مسابقه کافی است اپلیکیشن مسابقه را از سایت رسمی شبکه به آدرس www.tv5.ir دریافت و نصب کنند.
انتهای پیام/