خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: پس از پاکسازی منبج و شرق فرات، نوبت به بقایای داعش می‌رسد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 25 دی 1397 - 13:30
رئیس‌جمهور ترکیه گفت پس از عملیات نظامی ارتش این کشور در منبج و منطقه شرق فرات در سوریه، آنکارا علیه بقایای گروه تروریستی داعش وارد عمل خواهد شد.
رئيس،جمهور،سوريه،تركيه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، گفت: پس از پاکسازی منبج و منطقه شرق فرات از یگان‌های مدافع خلق، نوبت بقایای داعش خواهد رسید.
ترکیه منطقه امن در شمال سوریه ایجاد خواهد کرد.
در مسئله سوریه دستاورد‌های بزرگی داشتیم و باید برای آینده خود، در این‌باره با قاطعیت عمل کنیم.
او افزود: «حزب کارگران کردستان و یگان‌های کرد مدافع خلق و داعش، گروه‌های تروریستی هستند که هرگز با ترکیه در یک جبهه قرار نخواهند گرفت.»
رئیس جمهور ترکیه به تماس تلفنی اخیر خود با ترامپ نیز اشاره کرد و گفت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در تماس تلفنی بار دیگر بر تصمیم خود برای عقب‌نشینی کامل از سوریه تاکید کرد.
انتهای پیام/