نظارت های بهداشتی دامپزشکی قزوین بر فرآوردههای دامی تشدید می شود
قزوین- معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: نظارتهای دامپزشکی قزوین بر تولید و عرضه محصولات و فرآوردههای خام دامی در ماه مبارک رمضان تشدید میشود.

یداله کلهر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به حلول ماه مبارک رمضان تقاضای مصرف محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز، گوشت مرغ، شیر و تخم مرغ بیشتر از گذشته خواهد شد که در همین راستا اداره کل دامپزشکی استان قزوین با تشکیل اکیپهای ویژه در دو شیفت کاری، نظارت بر تولید و عرضه بهداشتی فرآوردههای خام دامی را تشدید مینماید تا هموطنان با آسایش خاطر نسبت به تهیه مواد غذایی با منشأ دامی سالم و بهداشتی اقدام کنند.
وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، اداره کل دامپزشکی استان قزوین با تشدید نظارتهای بهداشتی خود در مراکز کشتارگاهی و بسته بندی فرآوردههای خام دامی، سردخانههای نگهداری، ناوگان حمل و نقل اقدامات پیشگیرانه در زمینه جلوگیری از آلودگی محصولات تولیدی با این ویروس را از طریق ترشحات انسانی در مراکز و… انجام داده و در مراکز عرضه نیز با ممنوعیت قطعه بندی فرآوردههای خام دامی و همچنین الزام به استفاده از تجهیزات حفاظت فردی نظارتهای خود را ادامه خواهد داد.
کلهر در پایان به عموم مردم توصیه کرد: فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید به تاریخ انقضا محصول خریداری شده دقت کنند و با اعلام شماره تلفن ۴ رقمی ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ از ایشان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه فرآوردههای خام دامی، مراتب را با دامپزشکی در میان بگذارند.