خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی 13 آشپزخانه اطعام نیازمندان در لرستان؛ 400 هزار پرس غذا بین نیازمندان توزیع می‌شود

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1399 - 09:46
مدیرکل کمیته امداد لرستان با اشاره به راه‌اندازی 13 آشپزخانه پخت غذای گرم در استان گفت: بنا داریم تا پایان ماه رمضان 400 هزار غذای گرم بین نیازمندان مناطق محروم استان توزیع کنیم.
امداد،كميته،كرونا،ويروس،خانوار،فصلي،واريز،شيوع

جاسم محمدی فارسانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان کمیته امداد امام خمینی(ره) 11هزار خانوار که شرایط اضافه شدن به خانواده کمیته امداد را دارند و به دلیل ویروس کرونا دچار آسیب شدند را شناسایی کرد تا بتوانند از خدمات کمیته امداد استفاده کنند.
وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم خدمات غیرحضوری، سامانه‌ای جهت ارائه خدمات به مددجویان به صورت آنلاین ارائه می‌شود و همچنین برای پنج هزار و 250 خانوار تحت پوشش کمیته امداد که بیماری زمینه‌ای دارند قبل از عید پک‌های لوازم بهداشتی توزیع شد.
مدیرکل کمیته امداد لرستان عنوان کرد: مبالغی برای خانوارهای کارگران فصلی به حساب سرپرستان خانوار واریز شده و همچنین با پیگیری‌های انجام شده اعتباری از طریق بنیاد مستضعفان گرفته شده که به حساب کارگران فصلی و کسبه‌‍ای که به دلیل ویروس کرونا دچار آسیب شده‌اند واریز خواهد شد.
وی در رابطه با اقدامات کمیته امداد در ماه مبارک رمضان بیان کرد: با توجه به رزمایش همدلی و کمک مومنانه از طرف مقام معظم رهبری یکی از اقدامات انجام شده در مجموعه کمیته امداد بحث اطعام و افطاری در دستور کار است که در همین راستا در سطح استان 13 آشپزخانه با نظارت علوم پزشکی برای پخت غذا راه‌اندازی شده که بنا داریم تا پایان ماه مبارک رمضان حدود 400 هزار پرس غذای گرم بسته بندی و بین نیازمندان مناظق محروم توزیع کنیم.
انتهای پیام/645/ح