خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

8هزار روستا با تانکر آبرسانی می شود/ اسکان های اضطراری مطلوب نیست

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 اسفند 1397 - 23:36
بیرجند- رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: هشت هزار روستا در کشور با تانکر آب‌رسانی می‌شود.
بحران،مديريت،كشور،نجار،صحرايي،بيمارستان،مسئوليت،محل

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نجار سه شنبه شب در شورای مدیریت بحران خراسان‌جنوبی، اظهار کرد: علی‌رغم محدودیت‌های اعتباری که در دولت وجود دارد برای خراسان‌جنوبی در حوزه مدیریت بحران کمک‌های بسیار خوبی داشته ایم.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، بیان کرد: برای هلال احمر سالیانه ۵۰۰ میلیارد از محل ماده ۱۰ و ۱۲ نوشته شده است و برای راهداری نیز در سال گذشته دو هزار میلیارد و برای سال جاری ۴۵۰ میلیارد تومان نوشتیم.
نجار با اشاره به خرید ۱۵ بیمارستان صحرایی و تحویل آن به اورژانس ادامه داد: هر دستگاهی که در شرایط عادی مسئولیت دارد در شرایط بحران نیز باید با قوت همان مسئولیت را ادامه دهد.
وی با بیان اینکه هر چادر بیمارستان صحرایی ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان برای تجهیز اعتبار نیاز دارد، افزود: باید کادر درمانی، مسئولیت بیمارستان صحرایی در شرایط بحران و بسیاری از مسائل دیگر مشخص و معین باشد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اسکان مردم در زمان بحران در محل های اسکان اضطراری امری پسندیده و مطلوب نیست چرا که مردم از آن راضی نبوده و همیشه چادر را در محل نزدیک به خانه‌های خود نصب می‌کنند.
نجار با اشاره به اینکه دولت سالیانه بیش از ۲۰۰ هزار خانه را نمی‌تواند مقاوم‌سازی کند، اظهار کرد: به سالن‌های چند منظوره که کمتر از ۸۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت داشته باشد اعتبار اختصاص نمی‌یابد.
وی با اشاره به اینکه هشت هزار روستا در کشور با تانکر آب‌رسانی می‌شود، یادآور شد: به این نتیجه رسیده ایم برای آب رسانی به روستاها باید از بخش خصوصی کمک بگیریم.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: خوشبختانه با توجه به بارندگی ها ۳۰ سد آبگیری شده است.
گفتنی است در این جلسه پیشنهاد اختصاص ۳۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت به خراسان جنوبی داده شد.