خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترس مردم آمریکا از بی خانمان شدن درپی رکود ناشی از کرونا

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1399 - 18:15
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که بسیاری از مردم آمریکا با کاهش پس انداز خود و صورتحساب های پرداخت نشده دست و پنجه نرم می کنند و همچنین نگران از دست دادن خانه خود هستند.
نفر،ماني،دست،درآمد،وارو،كرونا،مؤسسه،اجاره

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از یاهو مانی، در حالی که تعداد تقاضا برای دریافت بیمه بیکاری در آمریکا پس از شیوع کرونا و رکود اقتصادی در این کشور به اوج خود رسیده است، نتایج یک مطالعه جدید که توسط مؤسسه وارو مانی انجام شد، نشان می دهد که بسیاری از مردم این کشور با کاهش پس انداز و صورتحساب های پرداخت نشده دست و پنجه نرم می کنند و همچنین نگران از دست دادن خانه خود هستند.
بر اساس این نظرسنجی که از 1234 نفر از مردم آمریکا با درآمد متوسط سالیانه 75 هزار دلار صورت گرفته است، یک نفر از هر چهار مستأجر به دلیل شیوع بیماری کرونا، شغل یا درآمد خود را از دست داده و این امر موجب نگرانی آنان از بی خانمانی شده است.
این در حالی است یک نفر از هر هفت صاحبخانه که مجبور به پرداخت وام مسکن هستند همین نگرانی را دارند.
در بین مستأجرانی که درآمد خود را از دست داده اند، 2 نفر از هر 5 نفر پیش بینی می کنند که حداکثر تا سه یا چهار هفته دیگر بتوانند اجاره خود را بپردازند و 1 نفر از هر 4 نفر انتظار دارد که بتوانند اجاره خود را تا یک یا دو ماه آینده فراهم کند.
کالین والش مدیرعامل مؤسسه وارو مانی به یاهو مانی گفت: بسیاری از این افراد در حقیقت نگران هستند که توانایی پرداخت اجاره را نداشته باشند و درپی آن بی خانمانی برای آنان به یک مسئله واقعی تبدیل شود.
وی افزود: ما در مورد افرادی صحبت می کنیم که پس اندازی ندارند، آنها درواقع هیچگونه پشتوانه ای ندارند.
بر اساس اعلام مؤسسه وارو مانی، 43 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی به دلیل رکود اقتصادی ناشی از بیماری کرونا، شغل خود را از دست داده بودند و یا دستمزدشان کاهش یافته بود.
36 درصد دیگر نیز پیش بینی کردند که در هفته های آتی با کاهش درآمد مواجه شوند.
انتهای پیام/