اهدای ۱۲ هزار ماسک و هزار لیتر الکل به شبکه بهداشت و درمان زاوه
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 07 اردیبهشت 1399 - 16:07
تربت حیدریه - مدیر شبکه بهداشت ودرمان زاوه گفت: ۱۲هزار ماسک و یک هزارلیترمواد ضدعفونی کننده توسط یک خیر به شبکه بهداشت ودرمان شهرستان زاوه اهدا شد.

رحمت الله نجفی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تعداد ۱۲ هزار ماسک و یک هزار لیتر الکل به ارزش ریالی ۷۵۰ میلیون از سوی خیری که معین اقتصادی شهرستان زاوه نیز است به شبکه بهداشت و درمان زاوه اهدا شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان زاوه افزود: این اقلام اهدایی با اولویت کادر بهداشتی و درمانی، افراد دارای بیماریهای زمینهای، بیماران ترخیص شده از بیمارستان با علائم بیماری و خانوادههای آنان و مراجعین به مراکز درمانی توزیع خواهد شد.
وی تصریح کرد: ۳۰۰ تخته پتو نیز از سوی معین اقتصادی زاوه به بخش مراقبتهای ویژه بیماران حاد تنفسی در بیمارستان نهم دی تربت حیدریه اهدا شده است.