کاهش محدودیتها و بازگشایی کسبوکارهای کوچک در هند و پاکستان
مقامات فدرال و ایالتی هند اعلام کردند پس از گذشت بیش از یک ماه از اعمال محدودیتها و قرنطینه خانگی به منظور مقابله با شیوع کروناویروس در این کشور از روز گذشته (شنبه) مغازهها در مناطق مسکونی اجازه بازگشایی یافتند.

مقامات فدرال و ایالتی هند اعلام کردند پس از گذشت بیش از یک ماه از اعمال محدودیتها و قرنطینه خانگی به منظور مقابله با شیوع کروناویروس در این کشور از روز گذشته (شنبه) مغازهها در مناطق مسکونی اجازه بازگشایی یافتند.
به گزارش ایسنا، وزارت فدرال کشور هند اعلام کرد از این پس خردهفروشان میتوانند با کاهش ۵۰ درصدی کارکنان خود، استفاده از ماسک و دستکش و رعایت فاصله مناسب اجتماعی کسب و کار خود را از سر گیرند.
فروش موارد غیرضروری در هند همچنان ممنوع است و هیچ مغازهای در بازارهای بزرگ یا پاساژهای بزرگ تا تاریخ ۳ ماه مه میلادی مجاز به بازگشایی نیست.
اعضای گروههای صنعتی از بازگشایی مجدد بخشی از فعالیتهای اقتصادی استقبال کردند اما همچنین اعلام کردهاند که تعداد زیادی از مشاغل به دلیل کمبود مواد اولیه و محدودیتهای پلیس برای جابجایی کارگران با تنگنا روبرو شدهاند.
هند تاکنون ابتلای ۲۶ هزار و ۴۹۶ نفر را به کووید-۱۹ تایید کرده که از این میان ۸۲۵ نفر جان خود را از دست دادهاند.
مقامات، تیمهایی را برای نظارت بر اجرای دقیق اقدامات قرنطینهای به کار گرفتهاند.
مقامات هند با وجود بازگشایی برخی مشاغل از جمله شرکتهای نرم افزاری و فناوری اطلاعات در برخی ایالات، بر جلوگیری از تعجیل در شروع مجدد کسب و کارها به منظور جلوگیری از موج تازه شیوع کروناویروس جدید تاکید کردهاند.
در پاکستان نیز دولت تا ۹ ماه مه اقدامات قرنطینهای در سراسر کشور را تمدید کرده است.
با این وجود پاکستان از روز شنبه با ردیابی هدفمند مبتلایان و شیوع و در عین حال اجازه بازگشایی به برخی فعالیتهای اقتصادی و صنعتی تحت دستورالعملهای ایمن به "قرنطینه هوشمند" رو آورده است.
همچنین دولت بنگلادش محدودیتهای قرنطینهای خود را تا ۵ مه تمدید کرد و به مساجد دستور داده که حضور در نماز عصر رمضان را محدود به ۱۲ نفر کنند.
بنا بر گزارش رویترز، سریلانکا نیز تعلیق موقت هواپیمایی سریلانکا را تا ۱۵ ماه مه تمدید و اعلام کرده است که درخواست کارگران مهاجر خود را برای بازگشت به این کشور تنها پس از ریشهکن کردن موارد کروناویروس در کشور در نظر خواهد گرفت.
بیش از ۱.۲ میلیون نفر از سریلانکاییها در خارج از کشور، عمدتاً در خاورمیانه، ایتالیا و کره جنوبی مشغول به کار هستند.
انتهای پیام