خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی در گسترش شهرک سازی در راستای طرح معامله قرن است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1399 - 11:28
سخنگوی وزارت خارجه تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی در گسترش شهرک سازی را به شدت محکوم کرد.
فلسطين،موسوي،سخنگوي،رژيم،خارجه،امور،المللي،وزارت،كرونا

موسوی:
به گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی در گسترش شهرک سازی و الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ را در راستای اجرای طرح ننگین ترامپ موسوم به معامله قرن توصیف و آن را به شدت محکوم کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه اینگونه اقدامات غیر قانونی را نقض قوانین بین المللی و تهدیدی برای صلح و امنیت در منطقه دانست و از سازمان ملل متحد و دیگر مجامع بین المللی خواست در چارچوب وظایف و مسئولیت‌های خود در مقابله با این تحرکات عمل کنند.
موسوی با اشاره به سوء استفاده رژیم اشغالگر قدس از شرایط جاری ناشی از شیوع کرونا، افزود: مردم مظلوم فلسطین همزمان با کرونا با ویروس هایی، چون اشغالگری، محاصره و تحریم در حال مبارزه هستند.
سخنگوی وزارت امور خارجه از سازمان‌ها و مجامع بین المللی و نیز کشور‌های جهان خواست تا به کمک مردم فلسطین آمده و اجازه ندهند بار دیگر مردم مظلوم فلسطین از خانه و کاشانه خود آواره شوند.
موسوی در پایان با تاکید بر اینکه سرزمین فلسطین از آن مردم فلسطین است، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی رژیمی غاصب و اشغالگر است و تنها راه حل بحران فلسطین برگزاری همه پرسی در میان ساکنان اصلی این سرزمین و برپایی دولت مستقل فلسطینی به پایتختی بیت المقدس است.
انتهای پیام/