خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ اخلال‌گر اقتصادی در دزفول شناسایی و دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1399 - 11:19
دزفول- فرمانده انتظامی دزفول گفت: ۳ اخلال‌گر اقتصادی با اختلاس ۹۰ میلیارد ریال توسط پلیس شهرستان دزفول شناسایی و دستگیر شدند.
وام،پليس،پرداخت،گراوندي،دزفول،سرهنگ

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ روح الله گراوندی بیان کرد: در شکایت تعدادی از اعضای یک صندوق وام خانگی از نحوه پرداخت وام، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان دزفول قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس با کار اطلاعاتی محل سکونت و هویت سه نفر (دو مرد و یک خانم) عامل اصلی مدیریت صندوق مذکور را شناسایی و با هماهنگی مرجع قضائی قبل از متواری شدن به اتهام اخلال در نظم اقتصادی دستگیر کردند.
سرهنگ گراوندی در ادامه گفت: با بررسی‌های پلیس مشخص شد اعضای این باند از ۳۰۰ نفر از شهروندان مبلغ ۹۰ میلیارد ریال به بهانه پرداخت وام دریافت کرده‌اند و در ادامه هیچ‌گونه مبلغی را تحت این عنوان به اعضا پرداخت نکردند.
فرمانده انتظامی دزفول در پایان تصریح کرد: متهمان پس از اقرار به بزه انتسابی با قرار صادره از مرجع قضائی روانه زندان شدند.