خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توفان تندری موجب آبگرفتگی معابر در اردبیل شد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 07 اردیبهشت 1399 - 11:06
وقوع توفان تندری شدید از عصر شنبه در اردبیل موجب بروز مشکلاتی برای ساکنان شهر از جمله آبگرفتگی معابر و آسیب به درختان شد.
استان،احتياط،اردبيل،ساكنان،موارد،جمله

ایسنا/اردبیل وقوع توفان تندری شدید از عصر شنبه در اردبیل موجب بروز مشکلاتی برای ساکنان شهر از جمله آبگرفتگی معابر و آسیب به درختان شد.
مدیرکل مدیریت بحران استان اردبیل هفتم اردیبهشت اظهار کرد: تاکنون گزارشی از خسارات و تلفات احتمالی این آشفتگی‌های جوی در نقاط مختلف این استان دریافت نشده است.
علی عبدالعلی‌پور با استناد به اطلاعیه هواشناسی مبنی بر ادامه بارش‌های رگباری در پهنه وسیعی از این استان تا اواسط هفته جاری از ساکنان منطقه خواست موارد احتیاط و ایمنی را رعایت کنند.
وی عدم اتراق در حواشی و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها ، خودداری از قرارگیری در فضاهای باز به منظور دوری از خطرات برخورد صاعقه، رانندگی با احتیاط در جاده‌های خیس، لغزنده و مه‌آلود و پرهیز از کوهنوردی به ارتفاعات منطقه را از جمله این موارد دانست.
انتهای پیام