سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین جشنواره دانش‌آموزی استاندارد در کنگان برگزار شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 07 اسفند 1397 - 20:19
بوشهر - دومین جشنواره دانش آموزی استاندارد در کنگان برگزار و از نفرات برگزیده این جشنواره تقدیر شد.
استاندارد،ترويج،فرهنگ،كنگان،جشنواره،جامعه،نوروزي،آموزش،استان ...

به گزارش خبرنگار مهر، دومین جشنواره دانش آموزی استاندارد در کنگان در چهار قالب نقاشی، کاریکاتور، مقاله‌نویسی و انیمیشن، از ابتدای مهرماه شروع و طی ویژه برنامه‌ای، با حضور مسئولین استانی و شهرستانی به کار خود پایان داد.
طی این جشنواره، ۵۸۴ اثر با موضوع استاندارد، ارسال و در نهایت ۲۲ اثر به عنوان اثرات برگزیده، انتخاب و از نفرات برتر تقدیر شد.
فتح‌الله نوروزی فرماندار کنگان عصر سه‌شنبه در این جشنواره ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: استاندارد یعنی نظم و قانون هر کاری که طبق اصول منظم و مرتب انجام شده باشد می گویند طبق استاندارد است و مهر استاندارد دریافت می‌کند.
فرماندار کنگان در این مراسم ضمن برجسته خواندن نقش استاندارد در زندگی مردم، گفت: ترویج فرهنگ استاندارد از جمله ضرورت های هر جامعه محسوب می شود، از این رو باید توجه بیشتری به این مقوله داشت.
وی افزود: اجرای استانداردهای ملی ایران به نفع تمام مردم و باعث می‌شود کشور پیشرفت کند.
نماینده عالی دولت در شهرستان کنگان بیان کرد: بی شک موثرترین و مناسب ترین محل برای ترویج فرهنگ استاندارد ، آموزش و پرورش است.
نوروزی گفت: مسئولیت اجتماعی همه ما ایجاب می‌کند که استانداردها را جدی بگیریم و در راستای توسعه فرهنگ آن تلاش کنیم و اگر این کار توسط دانش‌آموزان آغاز شود، خود به خود جامعه به حقوق اصلی خود که بهداشت و سلامت و ایمنی و امنیت است، می‌رسد.
وی ادامه داد: فرهنگ استفاده از کالای استاندارد و شناخت مقوله استاندارد باید در جامعه بیشتر و بهتر ترویج و نهادینه شود.
استاندارد به بالا رفتن سرمایه های اجتماعی و افزایش اعتماد مردم به دولت و حاکمیت از طریق ارتقای سطح کیفی خدمات کمک می کند.
وی اضافه کرد: اثر گذارترین روش برای ترویج استانداردها در جامعه، روش آموزش است.
آموزش و پرورش بستر مناسبی برای ترویج فرهنگ استاندارد است.
نوروزی در پایان گفت: انتظار دارم این جشنواره برای سال‌های آینده هم برگزار شود.