خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز رزمایش مومنانه در فارس/ توزیع ۲۵ هزار بسته معیشتی

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1399 - 21:19
فرمانده سپاه فجر استان فارس با اشاره به آغاز رزمایش مومنانه در استان، از توزیع ۲۵ هزار بسته معیشتی بین اقشار نیازمند خبر داد.
فارس،كمك،مومنانه،رزمايش،اقشار،استان،سپاه،نيازمند،توزيع،بسيجيان

ایسنا/فارس فرمانده سپاه فجر استان فارس با اشاره به آغاز رزمایش مومنانه در استان، از توزیع ۲۵ هزار بسته معیشتی بین اقشار نیازمند خبر داد.
سردار سید هاشم غیاثی شنبه ۶ اردیبهشت، در آئین آغاز رزمایش مواسات و همدلی و کمک مومنانه، که با حضور نماینده ولی فقیه در فارس و جمعی از مدیران استانی برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، گفت: این ماه مبارک بهترین فرصت برای خودسازی معنوی و یاری رساندن به اقشار نیازمند و محروم جامعه محسوب می‌شود و برگزاری رزمایش کمک مومنانه نیز در همین راستا برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه بسیجیان و گروه های جهادی فارس در جمع آوری و توزیع هدفمند کمک های مردمی فعالانه نقش آفرینی می کنند، خاطرنشان کرد: ۱۵۰۰ سری جهیزیه با مشارکت سپاه فجر، بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس به زوج های جوان اهدا خواهد شد.
فرمانده سپاه فجر با بیان اینکه نیروهای سپاه و بسیجیان از ابتدای شیوع بیماری کرونا در عرصه خدمت رسانی به مردم فعالانه حضور داشته اند، گفت: ۲۳۰۰ نفر از بسیجیان نیز طی بیست روز گذشته در فرآیند اهدای خون به بیماران نیازمند حضور داشته اند.
وی خاطرنشان کرد: در قالب برگزاری رزمایش کمک مومنانه ۲۵ هزار بسته معیشتی در بین اقشار نیازمند استان فارس توزیع خواهد شد.
غیاثی با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا در کشور برای برخی اقشار آثار ناخوشایند اقتصادی و اجتماعی در بر داشته است، گفت: هم افزایی هدفمند ظرفیت های مردمی و سازمان ها در راستای جمع آوری حداکثری کمک ها و توزیع عادلانه بین اقشار آسیب پذیر یک مسئله بسیار با اهمیت است که با برگزاری هماهنگ رزمایش کمک مومنانه در سراسر استان فارس به این مهم دست خواهیم یافت.
انتهای پیام