خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار مبتلایان به کرونا در زنجان به ۹۴۴ نفر افزایش یافت

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1399 - 19:31
زنجان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: تاکنون تست کرونای۹۴۴ نفر در استان زنجان براساس یافته‌های آزمایشگاهی مثبت اعلام شده است.
زنجان،نفر،ويروس

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز قزلباش با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۹ نفر به آمار مبتلایان به کرونا افزوده شده است، گفت: تاکنون تست کرونای ۹۴۴ نفر در استان زنجان براساس یافته‌های آزمایشگاهی مثبت اعلام شده است.
وی افزود: ۹۶ نفر از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون در استان زنجان به‌دلیل ابتلاء به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: ۷۵۱ نفر از مجموع بیماران مبتلا به این ویروس در استان زنجان تا امروز با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده‌اند.