سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تست کرونای ۱۵ نمونه جدید در کرمان مثبت شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 اردیبهشت 1399 - 16:25
کرمان - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: از ۱۶۴ نمونه ارسالی به آزمایشگاه‌های استان کرمان تست ۱۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته مثبت شده است.
نفر،كرمان،پزشكي،علوم

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شفیعی عصر شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان کرمان اظهار کرد: از بین ۱۶۴ نمونه ارسالی به آزمایشگاه‌های استان کرمان تست ۱۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته مثبت شده است.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد هفت نفر زن و هشت نفر مرد هستند، افزود: از بین موارد ابتلای جدید ۱۴ نفر مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان و یک نفر مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: از ابتدای اپیدمی تاکنون تست ۶۲۴ نفر در استان کرمان مثبت شده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته موردی از فوتی در بین بیماران مبتلا به کووید ۱۹ نداشته‌ایم، گفت: در مجموع ۴۸ نفر بر اثر این بیماری در کرمان جان سپرده‌اند.
شفیعی بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند که از ابتدای اپیدمی تاکنون در مجموع ۳۲۹ نفر بهبود پیدا کرده‌اند.