خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکستان قرنطینه عمومی را 2 هفته دیگر تمدید کرد

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 06 اردیبهشت 1399 - 10:19
دولت اسلام آباد به منظور مبارزه با کرونا و ممانعت از گسترش بیشتر آن مدت قرنطینه عمومی را برای چهارمین بار تمدید کرد.
پاكستان،قرنطينه،كرونا،خان،عمران،منجر،بحران،عمومي،تمديد

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از اکسپرس نیوز، مدت قرنطینه عمومی در پاکستان تا 9 می (20 اردیبهشت) تمدید شد.
گزارش ها حاکی است در جلسه ویژه کابینه پاکستان «عمران خان» نخست وزیر پاکستان با بحرانی و شکننده خواندن شرایط خواستار تمدید مدت قرنطینه عمومی شد.
وی تصریح کرد: قرنطینه در تمام شهرهای پاکستان تا 9 می ادامه خواهد داشت و تنها در صورتیکه شرایط طی این مدت بهتر شود قرنطینه به پایان می رسد.
عمران خان گفت: وضعیت شیوع کرونا در ایالت های پاکستان خوب نیست و این می تواند منجر به بحران جدی تر شود به همین دلیل باید مراقبت ها را افزایش داد.
نخست وزیر پاکستان اظهار داشت: تاکنون به 5 میلیون و 700 هزار خانواده پاکستان بسته های حمایتی نقدی تعلق گرفته است.
وی افزود: ما از هیچ کجای جهان کمک مالی برای مبارزه با کرونا دریافت نکرده‌ایم و تنها صندوق بین المللی پول با توجه به بحران اقتصادی موجود مقداری اقساط ما را به تعویق انداخته است.
عمران خان گفت: قرنطینه عمومی بیش از همه گریبان قشر ضعیف جامعه را گرفته است و منجر به کاهش شدید صادرات کشور و قفل شدن نبض اقتصاد شده است.
قرار است طی ماه مبارک رمضان به مغازه هایی که ضرورت های اولیه مردم را تامین می کنند 6 ساعت اجازه فعالیت داده شود.
این درحالی است که مغازه های فروش مواد غذایی می توانند فعالیت خود را از سحر آغاز کنند و تا افطار ادامه دهند.
کارشناسان اقتصادی بر این باورند که بحران کرونا می تواند منجر به بیکاری یک میلیون و 300 هزار کارگر پاکستانی شود.
انتهای پیام/.