کشف ۴۹ کیلوگرم حشیش در چهارمحال و بختیاری
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: در عملیات ماموران انتظامی چهارمحال و بختیاری ، ۴۹ کیلوگرم حشیش در محور لردگان - بروجن کشف شد.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: در عملیات ماموران انتظامی چهارمحال و بختیاری ، ۴۹ کیلوگرم حشیش در محور لردگان - بروجن کشف شد.
بر اساس گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار غلامعباس غلامزاده اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت سوداگران مرگ در تهیه و توزیع مواد افیونی در استان چهارمحال و بختیاری، پیگیری موضوع در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام تحقیقات نامحسوس پلیسی، موفق شدند یک خودرو حامل موادمخدر را شناسایی و طی یک عملیات ضربتی در محور لردگان - بروجن متوقف کنند.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به توقیف یک دستگاه خودرو در این عملیات، گفت: در بازرسی از این خودرو ۴۹ کیلوگرم موادمخدر صنعتی از نوع حشیش کشف و ۲ قاچاقچی نیز دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضایی، گفت: برخورد با توزیع کنندگان مواد مخدر از برنامههای محوری پلیس این استان در سال جاری است.
انتهای پیام