خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲۰۰ میلیارد تومان به تنظیم بازار محصولات دامی اختصاص می یابد

مهر | اقتصادی، سیاسی | جمعه، 05 اردیبهشت 1399 - 13:54
بانک مرکزی موظف به اعطای تسهیلات ۱۲۰۰ میلیارد تومانی به شرکت پشتیبانی امور دام با هدف تنظیم بازار محصولات دامی شد.
محصولات،دامي،پشتيباني،دام،جهاد

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری مصوبه ۳۰ فروردین ماه هیئت دولت که به پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی در خصوص اختصاص تسهیلات ۱۲۰۰ میلیارد تومانی از سوی بانک‌های عامل به شرکت پشتیبانی امور دام برای تنظیم بازار محصولات دامی به تصویب رسیده بود را به رؤسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه و همچنین وزرای اقتصاد و جهاد کشاورزی ابلاغ کرد.
شرکت پشتیبانی امور دام موظف شد تا این ۱,۲۰۰ میلیارد تومان را به عنوان رقم مابه التفاوت (زیان) نرخ خرید تضمینی محصولات دامی خریداری شده از دامداران با نرخ فروش این محصولات در بورس کالا، به مصرف برساند.