لزوم تبدیل سبک زندگی کرونایی به رفتار اجتماعی پایدار
جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور مشارکتهای مردمی و اجتماعی گفت: گمان میشود ویروس کرونا ماندگار باشد بنابراین مردم باید سبک زندگی کرونایی را به رفتار اجتماعی پایدار تبدیل کنند.

ایسنا/زنجان جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور مشارکتهای مردمی و اجتماعی گفت: گمان میشود ویروس کرونا ماندگار باشد بنابراین مردم باید سبک زندگی کرونایی را به رفتار اجتماعی پایدار تبدیل کنند.
مقتدا شعوری شامگاه روز گذشته (۴ اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با اشاره به شعار هفته سلامت که در راستای حمایت از کادر درمان «حمایت همگانی از مدافعان سلامت» نامگذاری شده است، اظهار کرد: چهارمین روز از هفته سلامت با عنوان «هماهنگی و همکاری بینبخشی در مقابله با کرونا» نامیده شده است که این عنوان ضرورت هماهنگی و کمک بینبخشی برای غلبه بر این ویروس منحوس را بیان میکند.
وی با بیان اینکه اگر به پژوهشهای صورت گرفته توجه کنیم، کاملا مشخص است که نقش وزارت بهداشت در سلامت افراد جامعه ۱۸ تا ۲۵ درصد است، افزود: وزارت بهداشت به تنهایی نقشی برابر یک پنجم دارد و بقیه نقشآفرینی برعهده ادارات و سازمانهای مختلف، نخبگان و خیرین است که در این راستا تاکنون شاهد همکاری استانداری و دیگر سازمانهای استان بودیم.
این مسئول با اشاره به اینکه وسعت بیماری کرونا جهانی است که این گستردگی در کشور و استان زنجان نیز دیده میشود بر رعایت بهداشت و فاصلهگذاری تاکید کرد و افزود: مردم مشارکت و همکاری خوبی در راستای مقابله با ویروس کرونا داشتهاند ولی اکنون این احساس مشارکت و همکاری کمرنگتر شده و عدم مشارکت، زنگ خطر است چرا که بیماری کرونا همچنان در کمین است.
جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در امور مشارکتهای مردمی و اجتماعی، با بیان اینکه مردم گمان میکنند ویروس کرونا عوارض ندارد، در حالیکه این بیماری عوارض شدیدی بر بدن افراد مبتلا میگذارد، ادامه داد: شرایطی در جهان ایجاد شده که باید در عین وجود ویروس کرونا، کارهای دیگری نیز انجام شود؛ بنابراین در حال حاضر همه مردم باید در جامعه، هم مراقب سلامتی خود باشند و هم کارهای اقتصادی خود را انجام دهند که با رعایت نکات بهداشتی میتوانیم با هر بیماری واگیردار زندگی کنیم.
شعوری با اشاره به اینکه انتخاب شعارهای هفته سلامت سالهای گذشته در بحران کرونا بسیار موثر بوده است، اظهار کرد: با کارهایی که انجام شده ما به دنبال ایجاد انسان سالم هستیم؛ انسان سالمی که محور توسعه پایدار بوده و اکنون کاملا به صورت محسوس و به عینه قابل مشاهده است؛ قابل ذکر است مجمع سلامت سال گذشته به دلیل پاندومی کرونا برگزار نشد که انشاالله با شکست کرونا با همه توان و با کمک همه ارگانها، سازمانها و ادارات برگزار خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه محیط سالم یکی از نعمتهای خداوند بوده و ما تازه میفهمیم که چه قدر باید تلاش کنیم تا محیط سالمی را ایجاد کنیم، افزود: همه دنیا به دلیل ویروس کرونا فلج شده و اکنون ضرورت کارهای بینبخشی در کشور بسیار بالا بوده و گمان میرود این ویروس ماندگار باشد؛ بنابراین مردم باید سبک زندگی کرونایی را به رفتار اجتماعی پایدار تبدیل کنند.
این مسئول خاطرنشات کرد: حدود ۲۵۰ کانون بهداشت محله در استان تشکیل شده و در محلهای که این کانونها فعال بوده، مردم بیشتر مراعات کردهاند و به همنوعان خود در این راستا کمک کردهاند.
انتهای پیام