خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اورلوف: هیچ تیمی برای سردار آزمون 30 میلیون یورو پرداخت نمی‌کند

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1399 - 22:31
باتجربه‌ترین گزارشگر فوتبال روسیه پیوستن احتمالی سردار آزمون، مهاجم زنیت سن‌پترزبورگ به یک تیم دیگر اروپایی در فصل تابستان را مورد ارزیابی قرار داد.
سردار،آزمون،زنيت،بازيكن،فروش

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از Spbdnevnik روسیه، گنادی اورلوف در واکنش به این پرسش که آیا زنیت باید سردار آزمون را در فهرست فروش خود قرار دهد، گفت: هرگز نمی‌توانید بگویید کدام بازیکن ارزش فروش دارد و کدام بازیکن امکان فروش را نخواهد داشت.
بله، زنیت به سردار آزمون نیاز دارد و گل‌های زیادی می‌زند.
از سویی او سال‌هاست که در روسیه بازی می‌کند و می‌خواهد در سطح بالاتری مثل ایتالیا یا اسپانیا به دوران حرفه‌ای خود ادامه دهد.
زنیت نیز با فروش سردار آزمون سود خواهد کرد و بازیکن جوانی جایگزین او در ترکیب این تیم می‌شود.
گزارشگر باتجربه فوتبال روسیه افزود: در رسانه‌ها می‌نویسند که سردار آزمون را 30 میلیون یورو می‌خرند.
فکر می‌کنم این قیمت بسیار بالایی است و به خاطر بحران مالی هیچ تیمی چنین پولی برای این بازیکن پرداخت نمی‌کند.
بنابراین به باشگاه زنیت توصیه می‌کنم برای بررسی پیشنهادهای سردار آزمون شتاب نکند.
ما هم باید منتظر بمانیم.
انتهای پیام/