38 روز خدمت بیوقفه گروههای جهادی در کرمانشاه + تصاویر
جهادگران بسیج دانشجویی استان کرمانشاه همانند سایر مردم در کشور فعالیتهای جهادی را برای تولید اقلام بهداشتی ضروری مانند ماسک و دستکش و "گان" آغاز کردهاند و روزانه پنج هزار دست ماسک و دستکش رایگان تولید میکنند و در اختیار بیمارستان قرار میدهند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، این روزها جهاد و همدلی مومنانه اقشار مختلف مردم در مبارزه با ویروس منحوس کرونا به اوج خود رسیده و در هر گوشه و کناری، تلاش جهادی جوانان قابل نمایش است.
یکی از اقشار جهادگر در این رزمایش بزرگ، جوانان بسیجی هستند که با تلاش شبانهروزی بسیاری از کمبودهای مناطق مختلف در جبهه مبارزه با این ویروس را تامین و در بین اقشار محروم توزیع میکنند.
کارگاه تولید لباس استریل، دستکشهای یکبار مصرف و شیلدهای محافظ توسط گروههای جهادی و بسیج دانشجوی دانشگاه رازی ایجاد شده است تا بخشی از کمبود این اقلام در استان کرمانشاه برای بیمارستانها و مناطق آسیبپذیر جبران شود.
این کارگاه با کمک دانشجویان نخبه اقدام به تولید لباس الیاف نانو کرده و به صورت ابتکاری، دستگاه تولید دستکش یکبار مصرف را نیز ابداع کردهاند و این کارگاه با هزینه شخصی و کمک خیرین ایجاد شده است.
دانشجویان جهادگر بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه با تلاشی جهادی روزانه 5000 جفت دستکش و ماسک تولید و توزیع میکنند.
دانشجویان جهادگر بسیجی با تمام توان در حال نبرد با کرونا هستند و ماسکهای تولیدشده را جهت رفع نیازهای مردم به طور رایگان در اختیار مناطق مختلف حاشیهنشین و محروم قرار میدهند.
گندزدایی و ضدعفونی کردن واحدهای آموزشی و اماکن عمومی استان کرمانشاه، توزیع مواد ضدعفونی کننده میان مردم و استفاده از مشارکت خیران برای خدماتدهی به مردم از جمله اقدامات انجام شده توسط دانشجویان بسیجی استان کرمانشاه برای مقابله با کرونا است.
بر همین اساس گروهی از دانشجویان بسیجی با عنوان "جهادگران مدافع سلامت" با راهاندازی کارگاهی اقدام به تولید "گان"، دستکش، ماسک و مواد ضدعفونیکننده ویژه مراکز درمانی و بیمارستانی کردهاند.
گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه رازی با وجود کمبود بودجه و با حداقل امکانات، 38 روز بیوقفه در حال تولید ماسک و توزیع اقلام بهداشتی و محلول های ضدعفونی، بین مردم مناطق محروم و مراکز درمانی هستند.
بسیج دانشجویی دانشگاه رازی با سنجش ظرفیتها و ضرورتهای موجود و متناسب با رسالتهای خود به عنوان یک رکن اساسی در بسیجگری عمومی برای حل معضلات مردم با تأسیس ستاد دانشجویی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا راهاندازی کرد.
گام اول که بسیج دانشجویی جهت اقدامات پیشگیرانه این بیماری برداشت راهاندازی خط تولید و توزیع مواد بهداشتی مورد نیاز عموم مردم بود و اقدام به راهاندازی خط تولید دستکش، ماسک، گان و شیلد پزشکی کرده است.
مواد بهداشتی تولید شده بخشی از آن به شبکههای درمانی و بیمارستانهای قرنطینهای استان ارسال میشود و بخش دیگر آن در شبکه انفاق که مجموعهای از چند شبکه خیریه در حدود 1500 خانوار در حاشیه شهر و روستا را تحت پوشش دارد به صورت بستههای بهداشتی توزیع میشود.
این روزها که نیروهای جهادی با تمام توان به مبارزه علیه این ویروس منحوس آمدهاند، برای خیلی از رزمندگان تداعیگر دوران دفاع مقدس است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: از روزهای نخست شیوع ویروس کرونا دانشجویان بسیجی اقدام به تولید روزانه پنج هزار دستکش و ماسک و روزانه هزار گان و شیلد پزشکی کردهاند و تا قطع زنجیره ویروس کرونا پای کار خواهند بود.
رضا صالحی با بیان اینکه روزانه بیش از 30 نفر از جهادگران بسیجی در سه شیفت مشغول فعالیت هستند افزود: خرید مواد اولیه و توزیع اقلام توسط اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه رازی و خیریه خشتهای مهربانی انجام میشود.
وی با بیان اینکه تولیدات این گروهها در بیمارستانهای مختلف سطح استان توزیع میشود بیان کرد: دانشجویان بسیجی آتش به اختیار به میدان آمدهاند و در جبهه سلامت بدون هیچ چشمداشتی خدمترسانی میکنند.
مسئول گروه جهادی دانشجویی وصال در این رابطه گفت: اهمیت ترویج آموزشهای لازم برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا بهویژه در مناطق محروم روستایی و حاشیه شهرها که از امکانات آموزشی و اطلاعرسانی کمتری برخوردار هستند لازم و ضروری است.
مرتضی کریمی افزود: به همین منظور در زمینه جلوگیری از شیوع همه جانبه ویروس در بین مردم، آگاهسازی و امید بخشی عموم مردم، گروه جهادی وصال حضور دارند تا در صورت نیاز به این مناطق اعزام و اقدامات لازم برای آموزش بهداشت و پایش سلامت را انجام دهند.
وی با بیان اینکه تمامی مساجد شهرستان، اماکن عمومی از جمله عابربانکها، سرویسهای بهداشتی و بازار و محوطه بیمارستان را ضدعفونی و گندزدایی کردیم گفت: در رابطه با آگاهیبخشی به مردم نیز برای پیشگیری از این بیماری بروشور تهیه که در آن رعایت بهداشت فردی و جمعی الزامی دانسته شده است.
وی بیان کرد: وظیفه ذاتی گروه جهادی خود این میدانیم که چون سر سفره انقلاب بزرگ شدیم مدیون انقلاب هستیم و خود را ادامهدهنده راه شهدا هستیم و زمانی که یک بحران اتفاق بیافتد به طور حتم فعالیت جهادی خود را خواهیم داشت.
مسئول گروه جهادی دانشجویی وصال شهرستان صحنه گفت: گروه جهادی ما با 50 نفر عضو فعال از مهندسان کشاورزی، اکیپ پزشکی و مهندسی عمران با هدف خدمترسانی به مناطق محروم روستایی و شهری شهرستان صحنه فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی افزود: اعتقاد دارم که کار مردم را باید مردم انجام دهند زیرا دستگاههای دولتی گرفتار کارهای اداری هستند و چابکی لازم را برای خدمترسانی در حوادث ندارند اما وقتی مردم پای کار هستند به طور مثال در اربعین مردم به خدمترسانی به زوار میپردازند و صد در صد در بحرانها هم مردم میتوانند کنار مردم باشند.
مسئول بسیج دانشجویی کرمانشاه همچنین از انجام بیش از پنج هزار نفر روز فعالیت گروههای جهادی دانشجویی کرمانشاه در مقابله با کرونا خبر داد و اظهار کرد: دانشجویان بسیجی با وجود تعطیلی واحدهای دانشگاهی برای کمک به مردم در خصوص مبارزه با کرونا فعالیت میکنند.
قاسم امجدیان با اشاره به اینکه گندزدایی و ضدعفونی اماکن مذهبی، عمومی، مدارس، پارکها، پمپ بنزین ودانشگاههای سطح استان توسط گروههای جهادی در حال انجام است عنوان کرد: بیش از 30 هزار ماسک و پنجاه هزارجفت دستکش نایلونی توسط گروههای جهادی تولید و در اختیار ارگانهای دولتی، کشوری، لشگری و مناطق محروم قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه همچنین کارگاه ماسک و گان دانشگاه فنی خواهران توسط دانشجویان بسیجی جهادی این دانشگاه راه اندازی شده است بیان کرد: این کارگاه با ظرفیت 30 دستگاه چرخ خیاطی صنعتی به صورت دو شیفت کاری مشغول تولید و خدمترسانی هستند.
انتهای پیام/833/ف