خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت نفت به بالای 65 دلار رسید

فارس | برگزیده، اقتصادی | سه شنبه، 07 اسفند 1397 - 16:28
علی‌رغم فشارهای جدید ترامپ، انتظار می‌رود، عربستان و اوپک به کاهش تولید ادامه دهند و این امر قیمت نفت را به بالای 65 دلار در هر بشکه رساند.
نفت،اوپك،بشكه،كاهش،افزايش،دلار

علی‌رغم فشارهای جدید ترامپ، انتظار می‌رود، عربستان و اوپک به کاهش تولید ادامه دهند و این امر قیمت نفت را به بالای 65 دلار در هر بشکه رساند.
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل رویترز، با انتظار به اینکه عربستان و اوپک علی‌رغم فشارهای جدید ترامپ، همچنان به کاهش تولید خود ادامه دهند، قیمت نفت برنت در معاملات امروز به بالای 65 دلار در هر بشکه رسید.
قیمت‌ها روز دوشنبه زمانی‌که تاجران برای حضور در هفته آی‌پی، سری رویدادهای صنعتی در لندن در دفاتر خود حضور نداشتند و پس از اینکه ترامپ اوپک را مخاطب قرار داد، کاهش یافت.
ترامپ از اوپک خوست تا تلاش‌هایش برای تقویت بازار نفت را کاهش دهد.
وی گفت: قیمت‌ها «خیلی بالا رفته است.»
اولیور جاکوب، تحلیلگر نفتی گفت: «من فکر نمی‌کنم این (سخنان ترامپ) چیزی را در سیاست کنونی عرضه اوپک تغییر دهد.»
هر بشکه نفت برنت با 53 سنت افزایش 65.29 دلار فروخته شد.
این نوع نفت روز گذشته 3.5 درصد از ارزش خود را از دست داد.
نفت خام آمریکا نیز با 11 سنت افزایش 55.59 دلار در هر بشکه معامله شد.
انتظار برای اینکه ذخایر نفت آمریکا برای ششمین هفته متوالی افزایش یابد، این رشد قیمتی را محدود کرد.
ذخایر نفت آمریکا در گزارش‌های هفتگی ذخایر 3.6 میلیون بشکه افزایش یافته است.
قیمت نفت حدود 20 درصد از آغاز امسال، زمان آغاز کاهش تولید اوپک، افزایش داشته است.
انتهای پیام/