اراضی مورد نیاز برای ساخت مسکن ۴۵ هزار حاشیهنشین تأمین شد
عضو هیأت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران از تأمین زمین برای برنامه ساخت ۴۵ هزار واحد مسکونی در محدوده و اراضی هدف بهسازی و نوسازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت بازآفرینی شهری ایران، سید محمد آئینی در نشست ستاد مدیریت پروژه ساخت ۱۴۵ هزار واحد مسکونی ضمن تاکید بر اهمیت اهداف و اقدامات ستاد به تأثیرگذاری این اقدامات بر نوسازی بافتهای هدف اشاره و تصریح کرد: با فعال شدن پروژهها، برای ساخت ۱۴۵ هزار واحد مسکونی که شامل تأمین تسهیلات کم بهره برای ساخت ۱۰۰ هزار واحد در بافتهای ناکارآمد شهری و نیز ساخت ۴۵ هزار واحد توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران است، میتوان به تأثیرات اهرمی این اقدامات در شتاببخشی به روند نوسازی بافتهای فرسوده و ساماندهی حاشیهنشینی در وسعت بسیار گسترده امیدوار بود.
وی افزود: با تولید این واحدهای مسکونی در اراضی و املاک شرکت بازآفرینی شهری ایران، چند ده هزار مسکن ناامن و کم دوام نیز در بافتهای ناکارآمد شهری، نوسازی و مقاوم خواهند شد.
عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران همچنین از همکاری سازمان ملی زمین و مسکن در خصوص تأمین زمین برای برنامه ساخت ۴۵ هزار واحد مسکونی در محدوده و اراضی هدف بهسازی، نوسازی و تولید مسکن خبر داد.
در ادامه این نشست، مجید روستا عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری و مدیر پروژه ساخت ۱۴۵ هزار واحد مسکونی، از اقدامات انجام شده برای پیگیریهای لازم جهت تأمین زمین مورد نیاز توسط ستاد مدیریت پروژه مذکور تقدیر کرد.