خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات کلاهبرداری اینترنتی از مردم؛ باند 12 نفره بازداشت شدند

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1399 - 12:20
گروه استان‌ها ــ دفتر خبرگزاری تسنیم استان کردستان در طول روز تازه‌ترین اخبار را در قالب از گوشه‌ و کنار استان منعکس می‌کند.
سنندج،باند،تاكسي،رانندگان،بانكي،دستگاه،استان،رئيس،تاكسيراني، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در بسته خبری پیش‌ِرو بخشی از اخبار گوشه و کنار استان کردستان گردآوری شده و در اختیار خوانندگان و مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.
سرهنگ مهدی دانش‌پور رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان از شناسایی و بازداشت 12 نفر از اعضای دو باند کلاهبرداری اینترنتی که اقدام به جرائم مالی در استان کرده بودند خبر داد و اظهار داشت: در این راستا یک باند در خارج از استان و یک باند هم در شهر سنندج دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه از باند خارج استان که در حوزه فیشینگ و اسکیمر فعالیت داشته 10 میلیارد ریال برداشت غیرمجاز بانکی کشف شده است افزود: همچنین از این باند کلاهبرداری اسکیمر هم بیش از دو هزار اطلاعات بانکی و یک میلیارد ریال برداشت غیرمجاز بانکی کشف شد.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کردستان گفت: هفت عدد سکه طلا، مبالغی وجوه نقد، 29 عدد سیم کارت بانکی خام، دو دستگاه اسکیمر، سه دستگاه کیس رایانه، دو دستگاه لپ‌تاب، یک دستگاه کارتخوان و مودم و 16 عدد سیم کارت‌های مختلف از دیگر اموال توقیفی این باند بوده است.
تاکسی‌داران سنندجی تسهیلات قرض‌الحسنه می‌گیرند
امیر جمشیدنژاد رئیس سازمان حمل ‌و نقل بار و مسافر شهرداری سنندج از پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه 2 میلیون تومانی به رانند‌گان تاکسی خبر داد و اظهار داشت: اتحادیه تاکسیرانی 260 سهمیه وام را به رانندگان تاکسی در سنندج اختصاص داد.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 3 هزار تاکسی در سطح شهر سنندج فعالیت کرده و به‌دلیل آن که حقی از کسی ضایع نشود، با حضور نمایندگان رانندگان تاکسی قرعه‌کشی صورت گرفت و 260 راننده تاکسی جهت دریافت وام قرض‌الحسنه تعیین و معرفی شدند.
رئیس سازمان حمل ‌و نقل بار و مسافر شهرداری سنندج گفت: این قرعه‌کشی بین رانندگان تاکسی خطی و مسیری انجام و لیست افراد انتخاب شده به اتحادیه تاکسیرانی کل کشور برابر دریافت وام ارسال شد.
جمشیدنژاد با بیان اینکه در این روزهای کرونایی استفاده شهروندان از ناوگان حمل‌ و نقل عمومی کاهش یافته و رانندگان ناوگان در این دوماه با کاهش درآمد روبه‌رو شدند خاطرنشان کرد: این تسهیلات در راستای حمایت از رانندگان توسط اتحادیه تاکسیرانی کل کشور با همکاری یکی از بانک‌های عامل به آنان پرداخت می‌شود.
انتهای پیام/481/ح