خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان نیازمند حرکت جهادی است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 اردیبهشت 1399 - 09:31
زاهدان - نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: توسعه فضاهای آموزشی در استان سیستان و بلوچستان نیازمند یک حرکت جهادی ویژه است.
وضعيت،جهادي،فضاهاي،نيازمند،اقدامات،تصريح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر امام جمعه زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار با رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ضمن بیان خیرمقدم و تقدیر از آمارهای ارائه شده در حوزه خدمات این سازمان اظهار داشت: امر آموزش و پرورش زیربنای همه اقدامات جامعه است و طبیعتاً تأمین زیرساخت برای این مسئله، بسیار مهم است و اقدامات شما جایگاه ویژه‌ای دارد.
وی تصریح کرد: وضعیت فضاهای آموزشی در استان به خصوص در جنوب آن مناسب نیست و بهبود این وضعیت نیازمند همان حرکت جهادی ویژه است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان افزود: امیدوارم خداوند به همه شما عزیزانی که در این زمینه تلاش می‌کنید اجر ویژه‌ای عطا کند.
وی تصریح کرد: افزایش جمعیت باید به توسعه فضاهای آموزشی بیانجامد در نتیجه اگر قرار است وضعیت آموزش و پرورش به یک نقطه تعادل برسد نیازمند حرکت جهادی ویژه هستیم.