خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت وفاق ملی لیبی: نیرو‌های حفتر با گاز اعصاب به جنوب طرابلس حمله می‌کنند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1399 - 23:55
وزیر کشور دولت وفاق ملی لیبی طی اظهاراتی گفت که نیروهای تحت امر حفتر با گاز اعصاب به جنوب طرابلس حمله می‌کنند.
طرابلس،خليفه،وفاق،نيروهاي،دولت،ليبي

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از لیبیا اخبار، فتحی پاشاغا، وزیر کشور دولت وفاق ملی لیبی اعلام کرد که نیروهای تحت امر ژنرال خلیفه حفتر در حمله به جنوب طرابلس از گاز اعصاب استفاده کرده‌اند.
پاشاغا در این کنفرانس خبری گفت: «ما در طرابلس ۳۵۰ هزار آواره داریم که به دلیل جنگ قادر به بازگشت به خانه‌های خود نیستند، همه تلاش خود را برای کمک به آن‌ها انجام می‌دهیم».
او در ادامه گفت که خلیفه حفتر هنوز هم طرابلس را بمباران می‌کند و زندگی روزمره اهالی طرابلس را با مشکل مواجه کرده است.
پاشاغا این را هم گفت که نیروهای تحت امر خلیفه حفتر در محور صلاح‌الدین، نیروهای دولت وفاق ملی را با گازهای اعصاب مورد حمله قرار داده‌اند.
وزیر کشور دولت وفاق در ادامه ضمن انتقاد از عمکرد منفی مصر و امارات، این دو کشور را به خاطر حمایت از خلیفه حفتر محکوم کرد.
او همچنین از کشورهای جهان خواست تا ضمن برقراری سیستم نظارتی از حمایت مالی برخی از کشورها از خلیفه حفتر جلوگیری کنند.
نیروهای دولت وفاق ملی لیبی اخیرا اعلام کردند که سیاست دفاعی آن‌ها اکنون به فاز تهاجمی تبدیل شده و طرابلس قصد دارد شهرهای تحت اشغال در اطراف پایتخت لیبی را هر چه زودتر آزاد کند.
انتهای پیام/