خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی ۴۰۳ شرکت برای تخصیص ارز و واردات نهاده‌های دامی

ایسنا | اقتصادی | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1399 - 16:59
اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور اعلام کرد که ۴۰۳ شرکت توسط این اتحادیه برای تخصیص ارز و انجام واردات به وزارت صمت معرفی شده اند.
واردات،اتحاديه،طيور،طبقات

اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور اعلام کرد که ۴۰۳ شرکت توسط این اتحادیه برای تخصیص ارز و انجام واردات به وزارت صمت معرفی شده اند.
به گزارش ایسنا، در متن این نامه خطاب به قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت به آمده است: طی سال گذشته در پی سیاست‌های مقرر دولت جمهوری اسلامی ایران و جهت پیشگیری از ایجاد انحصار در واردات و تامین نهاده های دام و طیور، جمعاً ۴۰۳ شرکت در طبقات و توان های متفاوت توسط این اتحادیه برای تخصیص ارز و انجام امر واردات به وزارت محترم صنعت، معدن و تجارت معرفی شده‌اند که تفکیک طبقات حجمی و تعداد آنها به شرح زیر است.