خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت عضو ارشد داعش در افغانستان

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1399 - 16:01
امنیت ملی افغانستان در حالی از دستگیری یکی دیگر از اعضای ارشد داعش خبر می‌دهد که دولت این کشور شماری از اعضای ارشد این گروه تروریستی را پس از تسلیم شدن هنوز محاکمه نکرده است.
تروريستي،گروه،افغانستان،عضو،بيانيه،سركرده،طيبه

به گزارش مشرق، امنیت ملی افغانستان در بیانیه‌ای از بازداشت عضو شورای مرکزی شاخه خوراسان داعش و مسئول هماهنگی و ارتباط بین این گروه تروریستی با «لشکر طیبه»، «شبکه حقانی» و «جمعیت العلمای اسلام» خبر داد.
براساس این بیانیه، این تبعه پاکستاین عضو داعش، «منیب» فرزند «سردارخان» به ابوبلال، حارث، ابوهلال و ابوهمام نیز مشهور بوده است.
در این بیانیه آمده است که این فرد پس از ایجاد هسته هماهنگی با گروه‌های تروریستی، به عنوان مسئول ارتباطی شورای مرکزی داعششاخه خوراسان با گروه‌های تروریستی و سازمان‌های اطلاعاتی منطقه‌ای منصوب شده بود.
بیانیه می‌افزاید که این عضو ارشد داعش، در جریان بازجویی همکاری میان داعش، لشکر طیبه و گروه حقانی را فاش کرده است.
وی پیش از این نیز عضو گروه القاعده بوده است.
امنیت ملی افغانستان اواسط فروردین نیز از بازداشت «اسلم فاروقی» سرکرده گروه تروریستی داعش شاخه خوراسان با 19 نفر از همکاران نزدیکش از جمله قاری زاهد و سیف الله مشهور به ابوطلحه‌ پاکستانی خبر داده بود.
این در حالی است که تابستان سال 97 نیز «حبیب‌الرحمان» سرکرده داعش در شمال افغانستان در پی شکست از طالبان در ولایت «جوزجان» با دستکم 250 جنگجوی این گروه تروریستی به دولت افغانستان تسلیم شد و هنوز خبری از محاکمه شدن هیچ یک از این تروریست‌ها وجود ندارد.