خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۴ پروژه گردشگری هرمزگان در سال ۹۹ به بهره برداری می رسد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1399 - 13:28
بندرعباس - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان گفت: در سالجاری، ۱۴ پروژه گردشگری در سطح استان به بهره برداری می رسد.
گردشگري،برومند،مركز،كرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا برومند گفت: این پروژه‌ها شامل ۵ مجتمع گردشگری، ۴ سفره خانه سنتی، یک اقامتگاه بومگردی، یک هتل ۴ ستاره، یک مرکز تفریحی سرگرمی گردشگری، یک مرکز گردشگری ساحلی و دریایی و یک واحد پذیرایی در پایانه است.
او برآورد کل حجم سرمایه‌گذاری این پروژه‌ها را یک هزار و ۳۵۷ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: با افتتاح این پروژه‌ها برای ۴۴۳ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.
برومند تاکید کرد: پروژه‌های مذکور این نوید را می‌دهد که در سال‌های آتی بخش گردشگری در هرمزگان هر چه بیشتر رونق یابد و انشاءلله بتوانیم بعد از شکست بیماری کرونا میزبان شایسته ای برای هموطنان و گردشگران باشیم.