خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش قیمت نفت به زیر 17 دلار برای نخستین بار در 19 سال گذشته

فارس | اقتصادی | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1399 - 11:31
قیمت نفت برنت در معاملات امروز با 2.98 دلار کاهش به 16.35 دلار رسید که کمترین رقم از سال 2001 به شمار می رود، نفت خام آمریکا نیز با پایان یافتن قراردادهای تحویل در ماه می و شروع قراردادهای ماه ژوئن، از محدوده منفی خارجی شد.
دلار،نفت،كاهش،قيمت،آمريكا،قراردادهاي،محدوده،منفي

قیمت نفت برنت در معاملات امروز با 2.98 دلار کاهش به 16.35 دلار رسید که کمترین رقم از سال 2001 به شمار می رود، نفت خام آمریکا نیز با پایان یافتن قراردادهای تحویل در ماه می و شروع قراردادهای ماه ژوئن، از محدوده منفی خارجی شد.
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، قیمت نفت خام آمریکا پس از سقوط به محدوده منفی برای نخستین بار در تاریخ، در معاملات امروز با پایان یافتن قراردادهای تحویل در ماه می و شروع قراردادهای ماه ژوئن اندکی مهلت استراحت یافت و از محدوده منفی خارج شد.
هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 2.98 دلار کاهش 16.35 دلار کاهش یافت که کمترین رقم از سال 2001 به شمار می‌رود.
به نوشته خبرگزاری تاس، نخستین باری که قیمت نفت برنت به کمتر از 17 دلار رسید به نوامبر 2001 باز می‌گردد.
نفت خام آمریکا نیز 10.01 دلار در هر بشکه فروخته شد که از محدوده منفی 47.64 دلار بالاتر آمده است.
استفان اینس، تحلیلگر بازارهای جهانی در آکسی گروپ گفت: «بازارهای جهانی به شدت با کاهش تقاضا ناشی از شیوع کرونا در دست به گریبان هستند.»
وی هشدار داد قیمت ها می تواند بیش از این کاهش یابد اگر مخازن پر شوند.
قیمت نفت به علت کاهش تقاضا ناشی از شیوع کرونا از کاهش سوخت جت‌ها گرفته تا بنزین، امسال شاهد افت 70 درصدی بوده است و این درحالی است که تانکرهای ذخیره سازی در سراسر جهان به سرعت در حال پر شدن هستند.
سنای آمریکا دیروز با حدود 500 میلیارد دلار کمک اضافی برای اقتصاد آمریکا و بیمارستان‌ها موافقت کرد و آن را برای تصویب نهایی در آخر این هفته به مجلس نمایندگان فرستاد.
این اقدام خود کمی سبب تقویت قیمت نفت شد.
انتهای پیام/ب