خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشورهایی با بیشترین فوتبالیست‌های کرونایی

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1399 - 11:27
طبق آخرین گزارش‌های متشر شده تا کنون ۵۷ بازیکن حرفه‌ای فوتبال در جهان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که سهم دو کشور اسپانیا و ایتالیا بیشتر از همه بوده است.
بازيكن،ايتاليا،اسپانيا،كرونا،كشور

به گزارش مشرق، طبق اعلام رسمی رسانه‌های جهان و نقشه ویژه گوگل تاکنون 57 بازیکن از 10 کشور جهان به کرونا مبتلا شده‌اند که در این بین دو کشور اسپانیا و ایتالیا بالاترین آمار ابتلا به این بیماری را در بین فوتبالیست‌ها به نام خود ثبت کردند.
ایتالیا و اسپانیا در شمار کلی مبتلایان به کرونا در اروپا نیز رده‌های اول و دوم را به خود اختصاص داده‌اند.
در بین این دو کشور اسپانیا با 18 بازیکن نسبت به ایتالیا با 16 بازیکن تعداد مبتلایان بیشتری دارد.
در اسپانیا 13 بازیکن بهبود یافته و هنوز 5 بازیکن بستری هستند و در ایتالیا هم 11 بازیکن از بیمارستان مرخص شدند در حالی که هنوز 5 بازیکن دیگر تحت نظر قرار دارند.
در ایتالیا چهره‌های سرشناس‌تری مانند سه ستاره تیم فوتبال یوونتوس مانند پائولو دیبالا، بلیز ماتویدی و دانیله روگانی مبتلا شدند.
آلمان، فرانسه، انگلیس، ترکیه، چین، ژاپن، استرالیا و آمریکا دیگر کشورهایی هستند که طبق آمارها شاهد ثبت موارد مثبت آزمایش کرونا در بین فوتبالیست‌های حرفه‌ای بوده‌اند.