سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۸۰۰ پرستار زنجانی در خط مقدم مبارزه با کرونا

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1399 - 09:14
رئیس نظام پرستاری استان زنجان گفت: ۲۸۰۰ پرستار (۱۸۰۰ نفر در بخش دولتی و حدود ۱۰۰۰ نفر نیز در بخش‌های غیردولتی) در استان زنجان فعالیت می‌کنند.
استان،كرونا،زنجان،پرستاران،پرستاري،فعاليت،پرستار،نفر،درماني، ...

ایسنا/زنجان رئیس نظام پرستاری استان زنجان گفت: ۲۸۰۰ پرستار (۱۸۰۰ نفر در بخش دولتی و حدود ۱۰۰۰ نفر نیز در بخش‌های غیردولتی) در استان زنجان فعالیت می‌کنند.
علیرضا آرمانی‌کیان شامگاه دیروز (۲ فروردین) در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به شعار هفته سلامت «حمایت همگانی از مدافعان سلامت»، اظهار کرد: دومین روز از هفته سلامت با عنوان پزشکان، پرستاران، ماماها و اعضای خانواده نظام سلامت در مقابله با کرونا نام‌گذاری شده است.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد کسبه، ادارات، پزشکان و مراکز خصوصی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند، افزود: فعالیت دندان‌پزشکان و جراحی‌های غیرضروری مانند زیبایی و لاغری همچنان ممنوع است، زیرا این مراکز می‌تواند مراکزی برای اشاعه به بیماری کرونا باشد، ولی سایر جراحی‌هایی که به تعویق افتاده و مشکلاتی را برای مردم ایجاد می‌کند مانند انسداد روده یا بیماری‌های سرطانی به مرور فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
این مسئول با تاکید بر اینکه مردم همچنان باید فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی و نکات بهداشتی را رعایت کرده و به آن پای‌بند باشند، تصریح کرد: سیستم آموزشی، بهورزان و اصحاب رسانه در این زمینه بسیار خوب عمل کرده‌اند، به‌طوری که در دورترین روستاها نیز با نکات بهداشتی توصیه شده آشنا بوده‌اند.
معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان با بیان اینکه ۶۵ درصد پرستاران ارتباط مستقیم با بیماران کرونایی داشته‌اند، ادامه داد: در بین پرستاران نیز برخی از آن‌ها بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت داشته‌اند، بنابراین مدیریت این کار بسیار سخت و نگران‌کننده بود اما خوشبختانه هیچ‌گونه قصوری در زمینه پرستاری نداشته‌ایم و بسیار از افراد در این زمینه داوطلب شده‌اند و افراد ناراضی نیز زیر یک درصد بود.
آرمانی‌کیان با بیان اینکه همه تلاش و هدف مسئولان برای پیشگیری از پیک بیماری کرونا در استان است، اظهار کرد: ۳۵ الی ۴۰ درصد تخت‌های بیمارستانی در سطح استان اشغال است که نشان‌دهنده پیشگیری از پیک بیماری کرونا و رسیدن به هدف مورد نظر است، بنابراین هر چه میزان حضور مردم در تجمعات کاهش پیدا کند، انتقال بیماری کرونا نیز کاهش خواهد یافت.
وی با تاکید بر اینکه مراجعی برای رسیدگی به شکایت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی استان از کادر درمانی وجود دارد و در مراحل مختلف به آن رسیدگی می‌شود، افزود: دولت گام به گام قرنطینه را کاهش می‌دهد، به‌طوری که در روزهای نخست قرنطینه نیاز به تعطیلی برخی از اماکن بود اما اکنون نیاز است تا مردم به صورت تدریجی به زندگی عادی خود بازگردند.
این مسئول با بیان اینکه ظرفیت نیروی تخصصی استان محدود است، تصریح کرد: پرداخت بیمه‌ها همچنان در استان ضعیف است، به طوری که اگر بیمه‌ها بدهی خود را با دانشگاه علوم‌پزشکی استان تسویه کنند، می‌توانیم معوقات کادر درمانی استان را پرداخت کنیم.
معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، با بیان اینکه تا زمان درمان دقیق و تولید واکسن ویروس کرونا همچنان در جامعه خواهد بود، خاطرنشان کرد: آمار فوتی‌های اعلام شده مربوط به بیماران بستری با آزمایش مثبت است و اگر آمار مجموع بیماران مشکوک با علائم بالینی مثبت را مشمول کنیم، آمار فوتی‌های ایران و استان زنجان هم همان ۲ درصد جهانی خواهد شد.
رئیس نظام پرستاری استان زنجان نیز در ادامه این نشست ضمن تقدیر جامعه پرستاران از اقدامات ماندگار خبرنگاران در حوزه اطلاع رسانی، اظهار کرد: جامعه پرستاری شامل پرستاران، بهیاران، اتاق عمل، هوشبری، کمک پرستار و فوریت‌های پزشکی است که تحت پوشش نظام پرستاری کشور فعالیت می‌کنند.
فریدون اسکندری با بیان اینکه ۲۵۰ هزار پرستار شاغل در سطح کشور فعال است که از این تعداد ۲۸۰۰ نفر، ۱۸۰۰ نفر در بخش دولتی و حدود ۱۰۰۰ نفر نیز در بخش‌های غیردولتی در سطح استان زنجان فعالیت می‌کنند، افزود: طی دو ماه گذشته گروه پرستاری جانانه و بدون هیچ ادعایی وارد میدان مبارزه با کرونا شدند و به واسطه قسمی که خورده‌ و تعلیمی که دیده‌اند و تعهدی که داشته‌اند در حوزه درمان و بیمارستان‌ها وارد عمل شدند.
این مسئول با بیان اینکه در استان زنجان حدود ۵۰ پرستار به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند و در حال حاضر ۲ پرستار در بیمارستان بستری هستند، تصریح کرد: پرستاران و پزشکان با آگاهی کامل در راه مبارزه با کرونا قدم گذاشته و مبارزه می‌کنند، بیش از ۹۰ نفر از کادر درمانی کشور در راستای مقابله با کرونا ویروس به شهادت رسیده‌اند.
رئیس نظام پرستاری استان با بیان اینکه اکنون ۱۰۰ پرستار به صورت قراردادی در استان مشغول به فعالیت هستند، ادامه داد: جذب این پرستاران کمک خوبی به مجموعه درمانی استان کرده و امید است وزارت بهداشت کشور نیز این اجازه را به دانشگاه علوم‌پزشکی استان بدهد تا با این افراد ادامه همکاری کنیم.
اسکندری با بیان اینکه بیماری کرونا هنوز در استان کنترل نشده و فقط مدیریت شده است، خاطرنشان کرد: اگر مدیریت کرونا را یک سه ضلعی در نظر بگیریم، یک ضلع آن مردم و رعایت مسائل بهداشتی از طرف مردم است که اگر مردم مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، نتیجه خوبی برای استان نخواهد داشت، زیرا اکنون ما در وضعیت بدی هستیم و باید مردم خودشان مراعات کنند.
انتهای پیام