خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش آیت‌الله جزایری به یک شایعه

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 03 اردیبهشت 1399 - 00:25
زعیم حوزه‌های علمیه اهواز نسبت به دروغ مطرح شده به نقل از وی در خصوص امام زمان (عج) واکنش نشان داد.
جزايري،اهواز،عالم،واسطه،حضرت

آیت‌الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری زعیم حوزه‌های علمیه اهواز امشب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز در خصوص شایعات بی‌اساسی که به وی در خصوص امام زمان منتسب شده، اظهار کرد: مطلبی در فضای مجازی منتشر شده که با تحقیقات انجام شده مشخص شد از آثار ملحدین خارج از کشور است، به حقیر و به محضر مقدس حضرت صاحب‌الامر(عج) اهانت شد.
وی افزود: در این خصوص باید بگویم امام زمان واسطه فیض در این عالم است و هر چه برکت در این عالم است به واسطه حضور ایشان است.
آیت‌الله جزایری گفت: آن بزرگوار ذخیره‌الله و در هاله‌ای از قدس در ظل عنایات خاصه، از عوارض روحی و جسمی مصون و محفوظ است.
وی ادامه داد: او نیازی به ما ندارد و ما همه نیازمند او هستیم و روزی خواهد رسید که همه بشریت گرداگرد آن حضرت به وحدت می‌رسند.
انتهای پیام/ق