خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همکاری بنیاد علوی با نوسازی مدارس برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی

فارس | برگزیده، اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 23:54
در نشست مشترک بنیاد علوی و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بر همکاری این بنیاد برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام تأکید شد.
بنياد،مدارس،توسعه،تجهيز،نوسازي،آموزشي،سازمان

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، مهراله رخشانی‌مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در دیدار با محسن منصوری رئیس بنیاد علوی برای تسهیل و تسریع پروژه‌های فضاهای آموزشی به ویژه پروژه‌های نیمه‌تمام توافق کردند و مقرر شد تا این بنیاد برای تکمیل فضاهای آموزشی با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس همکاری‌های لازم را داشته باشد.
پیش از این بنیاد علوی در سال ۹۵ طی توافق‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مقرر کرده بود تا ۱۸۰۰ فضای آموزشی ساخته و تحویل آموزش و پرورش بدهد که از این میان ۱۰۰ کلاس درس برای استان تهران، ۷۰۰ کلاس درس در ۱۵ شهرستان هدف در استان‌های کرمان، آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی، ایلام، اردبیل، کردستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمانشاه، گلستان، خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی و مابقی در سایر استان‌های کشور قرار دارند.
با توجه به توافقات جدیدی که بین این بنیاد و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس صورت گرفت، قرار بر این شد تا ضمن تقویت و توسعه همکاری‌ها و تسریع آن، پروژه‌های نیمه تمام با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اختیار این بنیاد قرار گیرد تا برای مهر ۹۹ تکمیل و تحویل شوند.
با توجه به توافق‌نامه‌های قبلی این بنیاد از سال ۹۵ تاکنون حدود ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مدارس و فضاهای آموزشی در نظر گرفته بود و امسال هم با رایزنی‌های انجام شده اعتبارات جدیدی با هدف تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/