خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه جدید بارشی وارد کشور می شود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399 - 20:56
مدیر مرکز پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه جدید بارشی طی روز پنج شنبه از سمت شمال غرب به کشور خبر داد.
غرب،جنوب،شمال،تهران،دما،بارش،شنبه،استان،ضياييان

ضیاییان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
صادق ضیاییان مدیرکل مرکز پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت آب و هوای کشور اظهار کرد: امروز در استان های جنوب فارس، جنوب کرمان، شمال هرمزگان، شمال سیستان و بلوچستان بارش هایی انتظار می رود که مقدار آن در شرق فارس و نیمه جنوبی کرمان مناسب است.
وی افزود: روز چهارشنبه در جنوب، جنوب شرق و شرق رگبار و رعدو برق و وزش بادهای شدید را خواهیم داشت.
ضیاییان از ورود سامانه جدید بارشی به کشور خبر داد و گفت: روز پنج شنبه با ورود سامانه جدید بارشی در شمال غرب و اکثر استان های واقع در غرب و شمال غرب بارش آغاز می شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه دما در استان های ساحلی خزر تا روز شنبه ۸ تا ۱۲ درجه کاهش می یابد، بیان کرد: این درحالی است که دما در سایر نقاط تغییر محسوسی ندارد، ضمن آنکه در برخی نقاط شاهد افزایش دما هستیم.
وی با اشاره به اینکه بارش ها کماکان تا اوایل هفته آینده ادامه دارد، گفت: طی روزهای شنبه و یکشنبه با گذر امواج تراز میانی جو در شمال غرب، دامنه های زاگرس مرکزی در غرب و جنوب غرب، دامنه های جنوبی البرز در استان های قزوین، البرز، تهران و در غرب سواحل شمالی بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.
پدیده قابل توجهی در تهران نداریم
وی با اشاره به اینکه تا پایان هفته پدیده قابل توجهی در تهران نداریم، گفت: میزان دما برای شهر تهران تغییر محسوسی ندارد.
مدیر کل مرکز پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی در پایان تصریح کرد: سامانه جدید بارشی از اواخر وقت پنج شنبه وارد تهران می شود.
انتهای پیام/